Hip-hopi ja lüürikasugemetega laulu esitab Norra parima põllumajanduskõrgkooli naiskoor, kes videos juhib ka traktoreid, söödab veiseid ja muid maatöid teeb.

"Mitmed põlvkonnad on talude eest hoolitsenud, kuid valitsuse järjekordsed reformid ja regulatsioonid püüavad neid hävitada," laulavad neiud. "On meil, palun, selles riigis uus valitsus või mitte?"

Videos näidatakse ühe laulja kuuerevääril selgelt liberaalse Progressipartei embleemi. Sellesse parteisse kuulub ka põllumajandusminister Sylvi Listhaug, kes üritab vähendada Norra põllumajandustootjate sõltuvust toetustest.

Listhaug, kes võrdles 2010. aasta Norra põllumajanduspoliitikat kommunistliku süsteemiga, püüab lihtsustada põllumajandusmaa ostu ja müügi tingimusi, eesmärgiga tekitada suuremaid ja efektiivsemalt majandavaid farme.

"Minister", püüdes farmerineiude tööd takistada, ilmub ka kaadrisse ning teda aetakse halastamatult mööda põldu taga.

Gina Marie Ovale, Norra maaülikooli tudeng, kes on laulu üks autoritest, ütleb, et selle eesmärgiks on hoida ära suurte põllumajandusettevõtete tekkimine.

"Me ei taha suuri farme. See pole hea loomadele ega keskkonnale," ütles Ovale BBC-le, kes video oma kodulehel avaldas. "Laulu mõte on farmereid innustada."