"Lehmad on väga ilusad," kiitis Le Trionnaire. "Vaadake neid! Pole mingit kahtlust - kõik armastavd selliseid ilusaid lehmi!"
Neljapäeval Luigel peetud vissivalimistele toodud pealt 80 lehma pole päris samal pulgal teiste laudakaaslastega: neid on pestud, pügatud ja õpetatud muusika saatel kenasti käituma.
Kauneima lehma valimine algab ringäigust, mida saadab muusika ja kui loom siis ehmub, pirtsutama kukub või lausa minema tormab, võib ta kergesti võistluselt eemaldatud saada.

Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu juhatuse esimees Tanel Bulitko teadis rääkida, et mitmed loomapidajad tõusevad ekstra lausa öösiti, et lehmaga jalutamist treenida.

Pügamismasinad, millega loomadele sile välimus antakse, maksavad 5000 - 7000 krooni ning pügamata ei mõtle ükski lehmaomanik oma looma vissivalimistele tuua - kas siis miss läheks soenguta lavale?
Mõistagi kammitakse hoolikalt sabad ning kui lehm pole nudistatud ning kannab sarvi, siis lüüakse needki läikima.

Pole siis palju imestada, kui säärase vaevanägemise peale võitjaks tulnud, linditatud, pärjatud ja diplomiga varustatud lehma jookseb imetlema kogu filmiv, kirjutav ja pildistav press ning lastakse kõlada ka rahvushümnil.

Kokku tundus, et vissivalimised said enam tähelepanu, kui mõned viimatised missivalimised (milliseid misse üldse praegu valitakse ja kes keegi teab mõnd nime nimetada?).

Võitnud lehma nimi on igatahes Feti ning esimeseks printsessiks sai Iibis.

Võistluse tulemusi vaata siit.