Klammer räägib, et ettevõte on alati panustanud innovatsioonile, et muuta tootmine võimalikult tõhusaks. „1990. aastate lõpus olid meil juba esimesed n-ö Lääne traktorid. Ka praegu on meil hoovi peal väga innovatiivsed masinad, millest paljud on ainulaadsed nii Eestis kui ka Euroopas,“ lisab Klammer. „Masinaid on üldse kokku ligi 100 ühikut, mootoriga masinaid suurusjärgus 40 tükki.“

Avatud talude päev
  • 24. juulil toimuval üle-eestilisel avatud talude päeval saavad külastajad näha nii suuri farme kui ka väiksemaid talusid, kaasaegset põllumajandustehnikat ja väiketööstusi, erinevaid loomi ja taimi. Kohapeal saab maitsta ehedat talutoitu ja osta kaasa kohalikke tooteid.
  • Ettevõtetega saab tutvuda veebikaardi vahendusel www.avatudtalud.ee. Iga osaleva ettevõtte kohta on kaardil kirjas tegevusvaldkonnad, kontaktandmed ja päeva programm. Avatud talude päev Facebookis www.facebook.com/events/792255547518477
  • 2016. aasta avatud talude päeva korraldavad Maaeluministeerium, Maamajanduse Infokeskus, Eesti Põllumeeste Keskliit ja Eestimaa Talupidajate Keskliit. Avatud talude päeva korraldamist rahastatakse Eesti maaelu arengukavast 2014–2020 ja Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfondist.
  • 2015. aasta juulis toimunud esimesel üle-eestilisel avatud talude päeval avas külastajatele oma väravad 147 talu ja põllumajandustootmist ning kokku tehti nendesse ligi 45 000 külastust.