Keskmine portsjon tai toitu maksis neli naela. Keskmisest portsust saab üks sööja vägagi korraliku kõhutäite. Valikus oli kana-, sea- ja veiseliha nii mahedas kui vürtsikas vormis. Iga portsjon sisaldas ka riisi.

Tegelikult ei ole Greenwichi turg tuntud mitte niivõrd toidu poolest. Tegu on UNESCO maailmapärandisse kuuluva kohaga. Alguse sai turg 1700. aastal.

Turult leiab üldlevinud nips-asju, ent ka väga omapäraseid tooteid. Nii võib osta väga kenasid käsitsi tehtud seelikuid. Hinnaklass pole küll mitte odavamate killast. Ühe seeliku hind jääb 50 naela piiresse.

Väga huvitavate esemetena hakkasid silma ehted, mis olid valmistatud ehtsatest lilledest. Valikus oli roosilehtedest, meelespeadest, kummeliõitest jt lilledest valmistatud kõrvarõngad, kaelakeed ja käevõrud.

London on üks väheseid linnu, kus igal pidulikumal üritusel kantakse kübaraid.

Greenwichi turg ei täidaks oma kohta, kui seal puuduks võimalus valida endale peakatet. Valik oli tõeliselt uhke ja omapärane.

Käsitööd pakutakse väga palju: heegeldatud loomad, kudumid, tikitud laudlinad, nahast kotid, riidest nukud, metallist mänguasjad jpm.

Laste lemmikkoht turul on kindlasti suur kommipood, kus saab komme kaaluga osta.

Kõige huvitavam leid sellel turul oli hoopis ennustaja. Greenwichi turul oli taro kaardipanijal täiesti omaette koht, kus ta oma teadmisi ja tarkusi läbipaistva eesriide taga jagas.

Tundus, et huvilisi jätkus, sest kohad olid alati täidetud.