AJAKAVA:

  • Terve suve käib tegus hoidiste valmistamine ja purki kaanetamine.
  • Valmis hoidiste saatmine konkursile toimub 12.-25. septembril 2011.
  • Septembri lõpus valib žürii parimad hoidised. Kui konkursile laekub piisav kogus häid retsepte, jõuavad parimad neist aasta lõpuks Maalehe raamatu kaante vahele.

OSALEMISTINGIMUSED:

Konkursile ootame kodumaisest toorainest (komponentidest 70-80 protsenti) valmistatud hoidiseid kolmes kategoorias: salatid, kastmed ja määrded-võided. Kõigis kategooriates võivad hoidised olla nii soolased kui ka magusad. Eriti oodatud on uued ja põnevad retseptid.

Konkursil võib osaleda kuni 3 hoidisega. Osalemiseks tuleb igast hoidisest saata 3 näidist (100-500 ml), täpne retsept ja valmistamisõpetus ning märkida ära kaanetamise kuupäev. Samuti on teretulnud lühike kirjeldus autorist ja tema hoidiste valmistamise kogemusest.

Retsepte ja autorikirjeldusi jääme ootama kohe (e-postil targutalita@maaleht.ee või aadressil Maaleht, Narva mnt 13, 10151 Tallinn märgusõnaga „Hoidisekonkurss”). Saata saab ka veebi kaudu siit.

Valmis hoidised palume saata alates 12. septembrist.

LISAINFO:

Lisainfo konkursi kohta hakkab ilmuma Maalehe lisas Targu Talita. Kõik küsimused on teretulnud ka e-posti aadressile targutalita@maaleht.ee.