Kombain CLAAS Lexion 670 on hinnatud ja kvaliteetne viimase põlvkonna masin, millel on Mercedese mootor, 700 seerialt üle võetud jahutussüsteem ning uus põhupurustaja.

CLAAS Disco 1100 C Business on aga kõige laiem tavatraktorile riputatav niiduk: selle töölaius on lausa 10,7 m. Niitmisseadised paiknevad nii traktori ees kui ka taga.

Uue põlvkonna hanejalgkultivaatori Lemken Kristalli suurim eelis teiste kolme-neljarealiste hanejalgkultivaatorite ees on kompaktsus, kergus ja vähene võimsustarve. Samas on tema mullasegamise intensiivsus suurim, eriti kui kasutada hanejalakujulisi TriMixi piiotsi. Vajaduse korral saab olenevalt mullatüübist ja töösügavusest eri piiotsi kombineerida, rakendades näiteks esireas DuoMixi ning tagareas TriMixi hanejalgu.

Taimekaitseprits Hardi Navigator 6000 ISOBUS on esimene 6000-liitrilise paagimahuga Navigator Eestis! Selle tootliku pritsi taimekaitsetöö täpsuse ja kvaliteedi tagavad vedelikusüsteem DF 4 ning juhtmonitor HC8600 ISOBUS koos GPS-põhise vedelikusektsioonide haldamisega.

Messil on kohal ka ümberlaadimishaagiste Eesti turu 2015. aasta liider Umega GPP23! Oma 28 m3 mahuga on ta viljakoristusel tõhus abimees, lisades koristusprotsessi efektiivsusele kuni 25%. Lihtne ja tugev konstruktsioon ning kvaliteetne koost annavad sellele haagisele pika kasutusea.

Platsilt leiad teisigi kasulikke masinaid

Toome Maamessile uurimiseks kohale veel CLAAS traktorid — AXION 950, AXION 800 HC, AXION CM, ARION 500/600, ARION 400 Panoramic –, külviku Lemken Solitair, teleskooplaaduri CLAAS SCORPION ja CLAAS põhupressi. Samuti saad tutvuda Schulte kivikorjemasina, HeVa Tip-Rolleri põllurulli, Bogballe suurkotitõstuki ja Hakki Pilkke halumasinaga.

Metsamajandaja võib Maamessil lähemalt uurida eelmisel aastal välja tulnud Ponsse Scorpion King langetustraktorit, mis on oma silmapaistva tootlikkuse ning erakordselt ergonoomilise ja mugava töökeskkonnaga võitnud juba paljude metsameeste südame. Ehitusmasinatest näed oma silmaga Kobelco suurt, 21-tonnist 10. põlvkonna ekskavaatorit, mis on tõestatult kõige ökonoomsem ja tõhusam masin omas klassis, ning Kubota miniekskavaatorit ja -laadurit.

Kohal on ka meie varuosameeskond, kellelt saad osta mänguasju, riideid ja lihtsamaid masinatarvikuid.

Tule kindlasti Maamessile! Leiad meid välialalt kohe messihalli sissepääsu lähedusest.

Jaga
Kommentaarid