Tänavuse hooaja esimese poolaasta on Allar Raja otsustanud panustada kahesele paadile. Allari head treeningvormi on kinnitanud nädalavahetuse sõidud, kui ta pühapäeval ühes Kaspar Taimsooga tegi kahesel nii head sõitu, et jättis teised silmnähtavalt maha. Ka laupäevane ühepaadi sõit kinnitas Allari head vormi.

Juba Pekingi olümpiajärgsel puhkuse ajal rääkis Allar, et tema edasised väljavaated on head. Praegune otsustav teotahtelisus tekitab vaid Sindi kaaslinlastes usaldust ja keegi ei julge kahelda oma linna noormehe poolt püstitatud eesmärkide saavutatuvuses. Nõnda nagu Allar Pekingist saabudes koduväravas lubas, selliselt on ta ka oma plaane asunud realiseerima. Ehkki polnud kerge läinud nädala esimeste öiste patrullreidide järel minna veele, sai Allar ometi tublisti hakkama. Jääb vaid soovida et juuni kuu kiiremini mööduks, sest siis jäävad kursusetöö kirjutamine ja koolipraktikad selja taha ning lisaks tippsportlasele saab temast tipptasemel diplomeeritud politseiametnik. Seni tuleb arukas tempos sõuda nii õpinguis kui võistlustega vahelduvates treeningutes.

Ees ootavad paarikümne päeva pärast algavad Eesti karikavõistlused, millele järgneb juunis toimuv Moskva regatt ja Müncheni olümpiakanalil MK-etapp. Loomulikult soovib Allar edukalt esineda ka Poznani MM-il. Esialgul on veel lahtine, kas ta võistleb seal neljasel või kahesel koos Kaspariga. Seni on küll Kaspariga peetud plaane liikuda ühiselt 2012. a. Londoni olümpia pjedestaalile.

Taas meenuvad Allari kindlameelselt võidukad sõnad olümpilalt naastes kui ta ütles: „Paar aastat enne Londoni olümpiat tahan aga kindlasti pühenduda täielikult sellele, et tulla kullale.”