automüügi firma Catwees Pärnu esinduses näha rõõmsalt pidulikku sündmust, kuidas Eesti sõudespordi eliiti kuuluvale Allar Rajale autovõtmed pihku pisteti, siis võisid Pärnu tänavatel tähelepanelikumad liikujad kohata mustade peegelpindadega läikivat mahtuniversaali Honda CRV –d, mille

küljeuksi kaunistasid 6 tuntud nimemärki. Roolis võis ära tunda tavapäraselt lahkelt naeratava Allar Raja. Tänane naeratus on muidugi veel kümmekorda avalam.

Catwees, AZK Sport, Guesthouse Laine Külalistemaja, Pärnu Mets ja Pärnu Sõudekeskus Kalev on need tegijad, kelle ühisel pingutusel vaatamata majandusaasta kitsikusele pandi õlad kokku ja liisiti Allarile vajalik sõiduvahend. Nimetatud visuaalide nimetused on Allarile juba varemgi hästi tuntud. Nii on aidatud muretseda uus ühene Empacher paat ja kõike vajalikku muud varustust, et Allar võiks kogu oma energia panustada seatud sihtideni jõudmisele.

Sõpradega linnavahel proovisõitu tehes väljendas kõrvalistuv Kaspar Taimsoo tõeliselt siirast hemaeelt, milles puudus vähimgi kadeduseuss, et Allar on oma kingituse auga ära teeninud ja ta on tõepoolest õige mees, kes taolist tähelepanu väärib.

Tõepoolest, auto esikaanele on suurte tähtedega maalitud: Euroopa meister 2008. a. ja MM pronks 2006. a. Tegelikult jääb nimetamisväärsete tulemuste kirjutamiseks kapotele ruumi väheks. Uued tulemused aga ootavad uut kirjutamispinda.