Fotokonkursi eesmärgiks on kutsuda nii kohalikke kui ka kõiki teisi jäädvustama Sindit, kui ilusat ja omapärast väikelinna ning juhtida seeläbi tähelepanu väikelinna elukeskkonnale ja väärtustele.

Väikelinn Sindi paikneb Kõrsa raba ja Pärnu jõe vahel 502 ha suurusel maaalal. Linna kaunistab 23 parki, kaasa arvatud dendropark ja 48 haljasala. Veekogusid on 43 hektaril. 90 tänava ääres kohtab mitmekesise arhitektuuriga eriajastute ehitisi, samuti kunstnike loodud taieseid ja muud huvitavat. Sügis on värviline aastaaeg. Lehtede langemise järel avaneb raagus puude vahelt arhitektuuriline pilt teistsuguses vaates. Täna maha sadanud lumi loob kogu linnale ja loodusele täiesti uue väljanägemise. 4300 elaniku hulgas on paljude erinevate elukutsete esindajaid. Peale selle on enamikel kindlasti mingi meelistegevus. Kõike seda põnevat saab jäädvustada kaameraga mingi omapärase nurga alt. Selliselt võib silm tabada asju ja tegemisi hoopis originaalses vaatevinklis vastavalt iga fotograafi loomingulisele hetkeimpulsile.

Võistlustööde esitamise/postitamise tähtaeg on 30. november 2009. Võitjate autasustamine ja parimatest töödest koostatud fotonäituse avamine toimub 15. detsembril 2009 Sindi Seltsimajas. Õnnestunumaid töid kasutatakse Sindi linna esindusalbumi koostamisel.

Võistlustööde esitamise täpsete tingimustega saab tutvuda Sindi linna kodulehel. Vaata: Fotokonkurss

Allpool on asjaarmastaja pildistaja fotogalerii tänasest lumisest Sindist