1. novembril Hommik algas Audru keskkoolis helkurite kontrolliga, järgnevalt vastas kogu koolipere viiele küsimusele helkuri kohta ja Maanteeameti Lääne regiooni töötajad Katre Saare ja Olavi Kaar pidasid kooliperele loengud sellest, milline on helkuri tööpõhimõte ja millist helkurit peaks kasutama. Selgitavat juttu aitas kinnistada filmi vaatamine. Kõigi küsimustele õigesti vastanute vahel loositi välja auhindu, milleks olid loomulikult helkurid ise.

Politsei- ja Piirivalveameti kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Hedy Tammeleht teatab, et täna toimus samalaadne üritus Jõõpre põhikoolis, kus õpetusi jagavad Audru noorsoopolitseinik Ingrid Meltsas ja teda abistav piirkonnapolitseinik Triinu Laos.

3. novembril jõuab helkurikampaania Tõstamaa keskkooli ja sealset üritust aitab korraldada piirkonnapolitseinik Kristel Jürgens.

Ingrid Meltsas sõnas, et sellised intensiivsed ja praktilised helkuri infopäevad on kõige paremad ja õpetlikumad ning lubas, et ka Varbala põhikooli minnakse lähiajal helkurimõtetega külla.