Võidupäeva õhtul alates kella seitsmest on Helmondi peo- ja toidutares ning avaral kaunilt kujundatud puhkepaigal oodata suurt kahe valla ühisüritust, mida tingib eelkõige peopaiga asukoht Sindi linna ja Tori valla piiritähistel.

Kõigepealt tehakse algust murumängudega, mida hakkab noortega vedama Sindi kooli huvijuht Evelyn Friedemann. Vanematega proovib hakkama saada Katrin Pulst. Soovitavalt tuleks võiskondadel juba praegu oma meeskonna kokkupanekule mõelda, et hiljemalt 21. juuniks oleks mängude korraldajal ülevaade olemas.

Muusikat tegema on kutsutud tuntud naisansamblid Šal-Lal-Laa ja Top Ten. Samuti esinevad alati oodatud kantritantsijad ja idamaine tantsutrupp Hessa. Vahepalasid esitab trio Akordion & Co. Tantsuks musitseerivad Mart ja ansambel La-Di-Da. Kõige lõpuks antakse sõna plaadikeerutajale DJ Enno Lohule.

Lubatult toimub tule süütamine kell 11.00. Võimas akord saabub Võidupäevale kohase ilutulestiku säraga jaanilaupäeva hilisõhtuses taevas. Ilutulestikega suuri kogemusi omav Viljandi firma Arnika on Helmondis juba aastaid tulevärki korraldanud. Seegi kord tõotab sama head tule- ja värvidemängu.

Peokorralduse osapooled on Sindi Linnavalitsus, Sindi seltsimaja ning Helmondi peo- ja tantsutare. Soovide, ettepanekute ja eelregistreerimisega saab pöörduda Katrin Pulsti poole telefonil 55 672 277. Evelyn Friedemann: 56 347 999.