Eile avati Paikuse alevikus esimene 600 meetri pikkune teelõik, mida loodetakse järgmisel aastal Sindi suunal jätkata. Nii Paikuse vallavanem Kuno Erkmann kui Lääne regionaalse maanteeameti liikluskorralduse osakonna juhataja Jaak Saard on tulemusega igati rahul, kuna tee uuendamise peamiseks mõtteks oli seatud eelkõige jalakäijate ja eriti kooliõpilaste liikumise ohutus. Küllap jäävad ettevõtmisega rahule ka vallaelanikud. Paremini tunnevad end ka uuel koolipoolsel kergliiklusteel liikuvad jalakäijad, ratturid, kepikõndijad ja muul viisil liikujad.

Harjumuspärane liiklusmugavus halvenes vaid Vennad Pedajad Transport ASi territooriumil paiknevate suurte veokite jaoks. Usutavasti mõistavad vennadki muudetud situatsiooni vajalikust ja leiavad endi jaoks teistsuguse liikumise võimaluse. Tee, mida läbib ööpäevas ca 7000 autot, vajab kindlasti läbimõeldumat liikluskorraldust, kus kõigil suundadel sisse- ja väljapööramised ei pruugi olla kõige ohutumad.

Sindis paigaldati Paide maanteele lisaks olemasolevatele märgistatud ülekäigukohtadele veel kahe tänava otstesse ülekäigurada tähistavad liiklusmärgid. Rahu tänava ja bensiinijaama kohal on nüüd uued kollase ruudu sees valgust tagasipeegeldavad märgid. Mõlemasse ülekäigukohta paigutati ka valgustus, et pimedal ajal oleks ülekäik autojuhtidele juba eemalt hästi nähtav. Liikumiskiirust aeglustati 50le juba varem.