Karmen Mets ja Andy Aron                                                         Mark Retskalov ja Karl-Erik Reilent

N-14 klassis osales 22 võistlejat. Äksist on viimasel ajal juurde tulnud arvukalt noori. See näitab, et juhtrajasõit hakkab tasapisi madalseisust üle saama. Võistluste käigus ei suutnud kohalikud poisid koduraja eelist ära kasutada ja jäid finaalsõidust välja. Karl- Erik Reilent oli 10. ja Mark Retskalov 15. Näha oli, et võidutahe oli poistel suurem kui oskused lubasid ja seepärast oli palju rajalt väljasõite. Ühel väljasõidul põrus Marki mudelil mootor lahti ja sinna see finaalikoht ilmselt jäigi. Meeldivalt üllatas esimest korda võistelnud Siim- Kaspar Kollamaa, kes hõivas 11. koha. Esimese korra kohta igati korralik tulemus. Lõppkokkuvõttes sai Karl-Erik Reilent 10. koha karika ja Mark Retskalov 11. koha karika.

PR-24 klassis osales 28 võistlejat, kelle hulgas ka kümmekond noort. Vanameister Kaiaril oli esikoht juba taskus, nii et tal ei olnudki vaja võistelda. See aga ei kahandanud kuidagi võistlustulemuste väärtust. Kuni poole võistluseni oli tihe rebimine Andy Aroni, Karmen Metsa ja Ants Volmersoni vahel. Siis hakkasid meie noored tasapisi eest ära sõitma. Kui treeningutel näitas Karmen tavaliselt 0,1- 0,3 sekundit kiiremaid ringiaegu, kui Andy, siis võistlusel olid osad vahetunud. Nii võitiski selle klassi Andy, teine oli Karmen ja kolmnadaks platseerus Ants. Eks kindlasti oli abi ka sellest, et Andy ja Karmen võistlesid kodurajal, kuid isegi Kaiaril oleks Andy vastu raskeks läinud. See on teine kord, kus Andy ja Karmen on ühes klassis üldarvestuses kaksikvõidu koju toonud. Selle klassi kokkuvõttes võitis Andy juunioride arvestuses esikoha ja üldarvestuses teise koha. Karmen oli juunioride arvestuses teine ja üldarvestuses viies.

Kokkuvõte Pärnumaale toodud karikatest

Karl- Erik Reilent (Sauga): 10. koht N-14 klassis

Mark Retskalov (Sindi):      11. koht N-14 klassis

Andy Aron (Sindi):              3. koht juunioride arvestuses F1-32 klassis; 1. koht juunioride arvestuses ja 2.  koht üldarvestuses klassis PR-24.

Karmen Mets (Jõõpre):         1. koht juunioride arvestuses  ja 3. koht üldarvestuses klassis F1-32;   2. koht juunioride arvestuses ja 5. koht üldarvestuses klassis PR-24; 1. koht juunioride arvestuses ja 2. koht üldarvestuses klassis ES-32; 2. koht juunioride arvestuses ja 3. koht üldarvestuses klassis Open-12; 1. koht juunioride arvestuses ja 2. koht üldarvestuses klassis ES-24; lisaks veel juba trditsiooniline  parima tüdruku karikas.

Peale karikate väljajagamist tunnisats Kaiar, et ES-24 klassis oli tal sel aastal lihtsal õnne, et Karmen esikohta ära ei napsanud, kuna ta oli võistlustel selgelt Kaiarist kiirem. Otsustavaks said paar tehnilist viperust võistluste käigus. Kuna Andy kahel etapil haiguse tõttu ei võistelnud, siis jäi tema punktisaak väiksemaks ja seetõttu oli ka väljateenitud karikate arv väiksem, aga tulevasse aastasse vaatame juba suuremate lootustega.

Tänusõnad automudelismi tegevuse toetamise eest kuuluvad Sindi Linnavalitsusele, Sindi ANK-ile ja Fein-Elast Estoniale.

Karikasarja kokkuvõte klasside kaupa

N-14 (noored):

1. Kaarel Metssalu  Haapsalu
2. Ranno Põhjakas,  Tallinn
3. Carl Markus Pill,    Äksi

F1-32 (vormel) juuniorid:

1.Karmen Mets,  Jõõpre
2. Bruno Põldäär, Haapsalu
3. Andy Aron,  Sindi

üldarvestus:

1. Ants Volmerson,  Äksi
2. Raido Põldäär,   Haapsalu
3. Karmen Mets,  Jõõpre

ES-32 (väike eurosport) juuniorid:

1. Karmen Mets, Jõõpre
2. Bruno Põldäär,  Haapsalu
2. Reio Lõhmus,  Haapsalu

üldarvestus:

1. Kaiar Tammeleht,  Tallinn
2. Karmen Mets,  Jõõpre
3. Ants Volmerson,  Äksi

Open 12      juuniorid:

1. Bruno Põldäär,  Haapsalu
2. Karmen Mets,  Jõõpre
3. Reio Lõhmus,  Haapsalu

üldarvestus:

1. Kaiar Tammeleht,  Tallinn
2. Bruno Põldäär, Haapsalu
3. Karmen Mets,  Jõõpre

ES-24 (suur eurosport) juuniorid:

1. Karmen Mets,  Jõõpre
2. Bruno Põldäär,  Haapsalu
3. Reio Lõhmus,  Haapsalu

üldarvestus:

1. Kaiar Tammeleht,  Tallinn
2. Karmen Mets,  Jõõpre
3. Ants Volmerson,  Äksi

PR-24 (produkt)  noored:

1. Ranno Põhjakas,  Tallinn
2. Andre Sink,  Äksi
3. Reimo Põhjakas,  Tallinn

juuniorid:

1. Andy Aron,  Sindi
2. Karmen Mets,  Jõõpre
3. Bruno Põldäär,  Haapsalu

üldarvestus:

1. Kaiar Tammeleht,  Tallinn
2. Andy Aron,  Sindi
3. Ants Volmerson,  Äksi

Samal teemal: