Seoses nädalavahetusel toimuva Jüri Jaansoni Kahe Silla jooksu ning sellega seotud üritustega paluvad korraldajad sõidukijuhtidel olla nädalavahetusel kesklinna piirkonnas liigeldes tähelepanelikud. Laupäevaks ja pühapäevaks sõite planeerides tuleb arvestada mitmete muudatustega.

Liikluskorraldus 1. septembril

Laupäeval, 31. augustil on seoses Kahe Silla lastejooksude ning Pärnumaa rahvaspordituru toimumisega kell 7.00-15.00 suletud Ringi tänava lõik Port Artur 2 kaubanduskeskuse juures ning puudub ligipääs Pikalt tänavalt Laiale tänavale. Samas on tagatud ligipääs Europarki opereeritavasse parklasse. Suletud on Põhja tänav Pärnu Kontserdimajast kuni Ringi tänavani.

Laupäeval, alates kell 15.00 kuni pühapäev kell 17.00 on liikluskorraldus muudetud ka Endla teatri, Vaasa pargi ning Vana silla piirkonnas. Suletud on Vee tn lõik alates Pikk tn kuni kesklinna sillani (bussipeatuse eest). Samuti on liikluseks kinni Endla teatri esine teelõik. Võimalik on teha ümbersõit Endla teatri tagant. Seoses sellega on muudetud järgmised teelõigud kahesuunaliseks: Vee tn lõik Pika tn ja Rüütli tn vahel ning Akadeemia tn kuni sillani. Lai tänav on suletud Pärnu Kontserimaja ja kesklinna silla vahelisel lõigul.

Seoses Kahe Silla jooksu, retke ning ratastoolisõidu stardiga 1. septembril, on ajavahemikus kell 11.50-12.15 lühiajaliselt suletud Vana sild.

Vee tänava bussipeatused paiknevad ajutiselt Endla teatri kõrval Akadeemia tänaval. 31. augustist 2. septembrini on Pärnu Linnavalituse loaga tagatud kõigile tasuta sõit ühistranspordis. Spordisündmuse korraldajad soovitavad pärnakail võistluskeskusesse tulla rattaga. Korraldus tagab Vaasa pargi võistluskeskuses tasuta valvega jalgrattaparkla toimimise.

Pärnu Kahe Silla klubi palub kõigilt liiklejatelt mõistvat suhtumist.

Samal teemal: