15. veebruaril avaldatud uudisele „Sindi Gümnaasium tahab aidata pisikest Kellit“ on järgnenud suur hulk toetusi facebook’i vahendusel ja küsitud ka konto numbrit, sest väljapoolt Sindit poleks eriti mõeldav minna kooli kantseleisse annetust tegema.

Täna Sindi Gümnaasiumi juhtkonnale edasi antud soovile vastas kooli kantselei juhataja Ave-Maria Grimm: „Loodame, et pere saab varsti alustada koostööd Terviselaekaga ja siis on raha kogumine juba väga konkreetne ja lihtne läbi interneti.“ Siiski peeti Kelli emaga nõu, kuidas seni paremini toimida.

Kõigepealt ütles Kelli ema väga suured suured tänud koolile ja kõigile heatahtega inimestele, kes nende pere muresse nii osavõtlikult suhtuvad. „Juba on teada, et meie seisulaud saabub Eestisse järgmise nädala jooksul ja kui meie tervis lubab, siis tänutäheks tuleksime ja näitaksime, mis see abivahend meile tähendab ja annab,“ lubas erilist hoolt vajava pisikese tüdruku ema.

„Kuna ilma ID kaardita pank Kellile arvet ei ava, siis avasime minu nimel uue arve, mis läheb ainult tema abivahendite ja ravimite kulu katmiseks,“ selgitas Kaire Parts, kes avas täna ainult Kellile mõeldud arveldusarve. Seega saab nüüdsest Kelli vajaduste katteks teha ülekandeid sellele arvele: SEB 10011574283222 Kaire Parts.

Samal teemal: