Jooks on sooritatud
Belgia lambakoer on perenaise süles õnnelik ja julge; autasustamise pjedestaalil

Koertejooks on maailmas järjest enam populaarsust koguv spordiala ning leidnud oma kindla koha ka Kahe Silla klubi kolmikürituse etappidel. Tänavu teist korda Pärnu jõeäärsel rohealal toimunud Kahe Silla koertekrossil osales kokku 13 koera koos peremeestega. Koerte võistluse korraldustoimkonna liige ja Pärnu kodutute loomade varjupaiga juhataja Anni Kaiste sõnul oli sedakorda eelmise aastaga võrreldes osalejaid vähem. Põhjusena nimetas ta vihmast ilma kuigi see ei tohiks koertele takistuseks olla. „Ilmselt on omanikud liigselt ülehoolitsevad oma neljajalgsete sõprade suhtes,“ arvas Kaiste. Koeratõuge oli esindatud väga erinevaid: setter, pomearian ehk saksa kääbuspits, belgia lambakoer, samojedid, aga ka krantsid jt.

1,5 km pikkuse distantsi läbisid kiiremini meeste arvestuses Ott Reppo koos oma koeraga Jim, naistearvestuses Egle Hanson koos neljajalgse sõbra Benjaminiga ning noortest oli väledaim Oliver Leppik koeraga, kel nimeks Emil.

Loomade varjupaiga vabatahtlik abiline Marko Vaima võttis jooksma krantsiverd Haiti, kes on väga rõõmsa olemisega koer ja soovib endale päris kodu leida. Kuigi Haiti jooksis peremehega ühte sammu eelistas ta raja võistlusteekonna ulatuses siiski rohkem hullata kui viimast väljapanevalt pjedestaali kohale pingutada.

Varjupaiga leiba söönud koeri oli teisigi. Kertu on nüüdseks uue koduga harjunud. Jooksuvõistlusel osales juba teist korda. Luitejooksul saavutas ta kolmanda koha. Ka koertejooksu korraldaja Indriko Nurmoja jooksis koeraga, kes on viibinud varjupaigas. Seekord jooksis ta koos peremehega tublile kolmandale kohale.

Erinevate võistlusklasside kolm parimat: naistearvestuses Egle Hanson koos neljajalgse Benjaminiga; noorte väledaim Oliver Leppik koeraga Emil; meeste arvestuses Ott Reppo koos koeraga Jim
Meeste arvestuse kolm paremat; naiste arvestuse kolm paremat; noorte arvestuse kolm paremat