„Võimlejad läksid nüüd suvepuhkusele,” teatas Sindi Avatud Noortekeskuse juhataja Helle Vent, kelle häälest võis aimata väsimuse märki. Kindlasti pole tegemist tüdimusega. Pigem tundega, mida kogeb sportlane meeldiva rammestava surinaga lihastes pärast tulemuslikku tegu.

Nagu noortekeskuse viimased kuud on olnud tihedalt tegemisi täis, nõndasamuti on Sindi võimlemisring Kullemi Tirtsud teinud tubli tööd. 26.aprillil viibiti Kilingi–Nõmmes võistlustel, 8. mail osalesid Kullemi Tirtsud XX Kilingi-Nõmme klubi Githa emadepäeva võimlemispeol. Esineti ka Sindi gümnaasiunmi olümpiamängude lõpetamisel.

„Kõhklemata on sellised sõidud ja esinemised väga kasulikud, sest lisaks esinemis- ja võistluskogemusele saab näha teiste klubide võimlejaid , kes on juba kõrgemale tasemele jõudnud. See tiivustab ka ennast rohkem pingutama,” on Vent rõõmus pisikeste ja veidi suuremate tüdrukute püüdlikusest.

8.-11.juunini viidi läbi Sindi koolimaja võimlas ja seltsimajas võimlemislaager, kus treeningud toimusid kahel korral päevas. Õpiti uut ja suuremat pingutust nõudvat rõngastega kava. Uus oli ka punaste seelikutega tantsukava. Koolivõimla kõrge lagi võimaldas harjutada lindikava uute helesiniste lintidega, mis saabusid just laagri alguseks. „Suur tänu koolile ja seltsimajale ruumide kasutamise võimaluse eest,” on juhataja ikka ja alati vastutuleku eest kõigile väga tänulik, ega unusta muidugi treenerit Margit Schmidti, kes Kilingi-Nõmmest sõidab kaks korda nädalas meie lapsi õpetama.

Lõunasöögid vaaritas sotsiaalkeskus ja see maitses lastele väga. Suur tänu kokkadele Viive Sepikule ja Anu Alabert. Küllap muutsid toidu veelgi maitsvamaks võimete piiril sooritatud treeningtunnid.

Kahetunnine lõunapaus möödus noortekeskuses mängides, mis kõigile väga meeldis.

Et hinnata harjutatut, toimusid ka võistlused spagaadis ning rõhtseisus.

Tulemused spagaadis:

1.-2.koht – Maarjalis Buht ja Katre Kull,

3.koht – Jane Vent,

4.koht - Elo Vent,

5.-6.koht – Kristella Kukk ja Eliise Kull.

Tulemused rõhtseisus:

1.-3.koht – Eliise Kull, Elo Vent, Katre Kull,

4.koht – Tuule Lääts

5.koht – Kristella Kukk

6.koht – Merili Pilliroog

Laager lõpetati ekskursiooniga Viljandi lossimägedesse ja Tartu AHHAA keskusesse. Vormelinäituse ja 4D elamuskino kosmoseralli vaatamine pakkus lastele loomulikult palju põnevust. Kõige nooremad võimlejad tegid käe valgeks autoratta vahetamisega, mida tehti koguni aja peale. Huvi äratas igiliikur. Ilma mootorita vaid raskusjõu mõjul sõitvad väikesed autod olid neile täielik mõistatus.

Fotodel: Katre Kull, Elo Vent, Kristella Kukk, Maarjalis Buht. (Fotod: Helle Vent)