Alar Aigro ja Abskin harjutasid koos teiste Mai Skizo liikmetega juba alates keskpäevast õhtuseks esinemiseks

Täna hommikul ütles seltsimaja juhataja Priit Kask, et peamiselt Tallinnaga seotud ansambel on koos musitseerinud umbes kolm aastat ja nende hea tase on märgatav. Ka eile alustasid nad proovidega juba keskpäeval, et õhul kella 23.00 paiku lavale jõudes anda endast parim. „Tehniliselt keerukad muusikalised võtted õnnestusid neil harmoonilise ja võimsa saundiga igati suurepäraselt,“ võttis Kask nende ligi tund aega kestnud esinemnise kokku.

Mai Skizo ansamblis mängib basskitarri Abskin ja soolokitarri Sindi juurtega mees Alar Aigro. Trummidel mängib tema vend Arvi Aigro. Lauljana teeb kaasa MaiZ.

Uustulnukana astus esimest korda kuulajate ette Must Valgus. Ansambli koosseisu kuuluvad Laur Lindmäe, Danel Rinaldo, Risto Randla ja Joonas Hokkonen.

Sooloesinejana laulis Marilyn Ollep. Varem välja kuulutatud kaks ülejäänud sooloesinejat jäid haiguse tõttu tulemata.

Marilyn Ollep sõpradega Pärnus, Rüütli platsil; Must Valgus Sindi Seltsimaja uksel

Kolmas ansambel oli laupäeval samuti aegsasti harjutamas, aga ootamatute asjaolude ilmnedes jäi Telly Addicts lavale tulemata. Olgu öeldud, et tegemist on Sindi noormeestega. Nende nimed on Kristjan Saharov, Allar Põld, Aleks Rjabtsev ja Siim Arusaar.

Tellly Addicts ("teleka sõltlased"); helimees Tõnis Aare

Samal teemal: