Eesti Keskerakonna Sindi linnapea kandidaadi, praeguse linnapea Marko Šorini sõnade kohaselt on neil väga tugev ja ühtlane nimekiri. „Meil on igast Sindi piirkonnast inimesi, kes teavad oma kandi muresid ja rõõme. Kandideerijate hulgas on inimesed erinevatelt erialadelt ja erineva vanusega. Neist igaüks saab anda oma panuse kodulinna arenguks.“ Keskerakonna nimekirjas on mitmeid praeguseid volikogu liikmeid ja palju uusi, kes varem pole volikokku kandideerinud. Üle poole on naised. Kolmandik kandidaatidest on kõrgharidusega või seda omandamas.

Nimekirja teisest poolest esitleb Šorin hea näitena ülemöödunud aastal edukalt Sindi Gümnaasiumi lõpetanud Kardo Kase’t, kes jätkab õpingut kõrgkoolis ja töötab samaaegselt oma vanemate perefirmas, kus alustas abilisena juba aastaid tagasi. Kase on kaitseliitlane ja peamine koordinaator, kes koondas koolinoori abistama Sindi majadele lipupäevadel lippe heiskama. Gümnaasiumi temaatilistel seminaridel on tema sisukad ettekanded leidnud korduvalt avalikkuse tähelepanu, mis räägib Kase heast analüüsivõimest erinevate materjalide läbitöötamisel. Väga mitmekülgsete omadustega noort isiksust iseloomustab Šorin sõnadega õppija, töömees, müügimees, sõjamees, koduhoidja, riigihoidja. Kuna tema nimi ei asetse nimekirja esimeste seas, tõendab see üksnes seda, et nimekiri on ühtlane ja väga tugev.

„Meid ühendab soov sintlaste elu paremaks muuta, et siin oleks hea elada, lapsi kasvatada ja vaba aega veeta. Arusaadavalt ei ole võimalik kõike teha kohe, vaid valida tuleb erinevate variantide vahel. Ja neid otsuseid tuleb teha, mitte edasi lükata. Üheselt on meie kandidaadid tauninud lasteaia laienduse ära jätmist volikogu poolt. Selle asemel, et üks probleem oleks lahenduseni jõudnud, räägitakse volikogus ikka veel, et otsime, vaatame, arutame ... Peagi pole vaja arutada. Lapsed on läinud. Meie prioriteet on laiendus uuesti töösse saada ja eelnevalt lastehoid toimima panna, sest lasteaia laiendust enne uut sügist ei saa,“ selgitab Eesti Keskerakonna esinumber ja linnapeakandidaat Sindi linnas.

Nimekiri

nr 141 MARKO ŠORIN
nr 142 MARGIT BUHT
nr 143 ALEKSANDER KASK
nr 144 VIIVI PALMISSAAR
nr 145 TOOMAS ASI
nr 146 ANNA ROUGIJAINEN
nr 147 LIA ORAS
nr 148 ALEKSANDER MOZESSOV
nr 149 ANU JUURMANN
nr 150 JOHANNES METS
nr 151 AGELI PUKK
nr 152 ALEKSEI ANUFRIJEV
nr 153 ANNELI UUSTALU
nr 154 ERKKI SASSIAD
nr 155 ESTE MAIDLE
nr 156 KALLE TOHV
nr 157 HELI RUUS
nr 158 KARDO KASE
nr 159 JANIKA ŠOLL
nr 160 KAUPO PÕDER
nr 161 JELENA BOGATŠOVA
nr 162 LEONID MUHHIN
nr 163 KAIRE KANGUR
nr 164 MATI KUUSK
nr 165 KRISTEL LIIVAMÄGI
nr 166 TOOMAS KANDIMA
nr 167 LEIU TÜNDER
nr 168 MAARJA RAAB
nr 169 VIKTOR JÜRGENS
nr 170 ÜLLE MIIL

Samal teemal: