Fotodel: 1) 6A õpilased; 2) Kristi Saks (paremal) annab tšeki Leila Feldmanni kätte

Heategevusprojekt „Mina aitasin” MTÜ on loodud 4 aastat tagasi kahe lapsevanema algatusel. Nende tublide ja toredate emade nimed on Kristi Saks ja Janne Pihu. „Varem oleme oma tegevusega toetanud kolmel korral loomade varjupaika ja ühel korral teinud kingituse Pärnu Haigla lasteosakonnale,” meenutas Kristi möödunud aastate ettevõtmisi ja rääkis sellest, et nüüd otsustati teha kingitus kõige pisematele sinna, kus vähemalt pooled õpilased on ka ise mudilaspõlves palju kauneid päevi mööda saatnud.

Fotodel: 1) "Küll on hea..."; 2) Kleepsude jagamine

Kristi ja Janne eestvedamist toetas üksmeelse innukusega terve 6A klass, kelle klassijuhataja on Hulla Larin. Raha kogumise viis on lihtne ega nõua erilist füüsilist pingutust. Lapsed ise kujundasid kleepsud, mis vanemate kaasabil suure tiraažiga paljundati. Seejärel anti jalgadele tuld ja nobedad suud tegid hoolsalt tööd, et inimesed mõistaksid, milleks kleepsude müügist saadav tulu läheb. Kleepsu hind polnud määratud ja igaüks võis anda nõnda kuidas soovis. Kleepse pakuti kõikjal. Näiteks Karl Juhan Saks astus ühel päeval Pärnu Linnavalitsuse uksest sisse, kogus linna ametnikud kokku ja tegi lühikese selgitava ettekande, mil viisil saaksid suured inimesed toetada laste heategevuslikku algatust.

Fotodel: 1) Klassijuhataja Hulda Larin; 2) Lapsevanem Janne Pihu

Täna sai kõigile järjekordselt nähtavaks ettevõtlike õpilaste tegevuse tulemuslikkus, kui juhataja asetäitja õppe- ja kasvatustöö alal Leila Feldmann ning juhataja asetäitja majanduse alal Grüüne Ott võtsid koos lasteaia perega vastu tšeki suure summa rahaga. Mida selle raha eest täpselt ostetakse, otsustab lõplikult lasteaed ise, kuid raha kogujate algseks sooviks oli osta õuele vedrukiik.

Fotodel: 1) Kinkekotid ja tänukiri; 2) Kingituseks saadud kleeps "Mina aitasin"

Tänutäheks kingiti õpilastele lasteaia poolt Mesimummi kirjadega kandekotikesed ja õpilased andsid mudilastele mälestuseks neid samu kleepse, mida varem vahetati raha vastu.