Loomasõpradest noored korraldavad sel reedel Pärnus, Beach Clubis algusega kell 22:00 heategevuspidu „Tallinnast Ära“, mille tuluga toetatakse Pärnu loomade varjupaika.

„PESA“ projektijuhi ja ürituse peakorraldaja Maret Õunapuu sõnul on korraldatav üritus märkimisväärne ettevõtmine. "Pidu on täielikult üles ehitatud hoolivate inimeste toel- alustades artistidest, kes kõik tulevad tasuta esinema ja lõpetades ürituse korraldusmeeskonnaga, kes endast parima annab, et koguda arvestatav summa toetamaks varjupaika ka rahaliselt“, rääkis Õunapuu. "Ühtlasi tahame pakkuda noortele alternatiivseid võimalusi ajaveetmiseks ja miks mitte tegeleda samas heategevusega.“
Varasemalt on sama projekti raames toimunud 26.02 talgud varjupaigas ja

aprillikuusse on planeeritud fotonäitus Pärnu linnas.

„Tallinnast Ära“ heategevuspeo eesmärgiks on avaldada toetust Pärnu loomade varjupaigale, et oma tegevusega muuta sealsete asukate elu elamisväärsemaks ja samas kaasata heategevusse ka passiivsemaid noori.

Artistidest astuvad üles paljud tuntud alternatiivmuusika artistid nagu Tallinna Tänavateüksus 10-6, Pärnu oma Pharmac Hooliganz, DJ Gee, DJ Mark Slavin, DJ InZtance ja DJ Egoism. Näha saab veel maineka eesti pesubrändi BonBon Lingerie kasside teemalist showd ja säravaid tantsutüdrukuid. Kohapeal tutvustatakse loomade varjupaiga tegevust ja müüakse meeneid.

Ürituse toimumisele aitavad kaasa: E-Sigaret, BonBon Lingerie, RedBull, Leibur, Weekend.ee jt.

Lisainformatsioon:

„PESA“ projektijuht , ürituse peakorraldaja Maret Õunapuu
Telefon: 51939324
E-post: maret.pmp@gmail.com