Täna keskpäeval avas Paikuse aleviku keskmes uksed Bravo Burger, mis on selle kiirsöögiketi esimene sisekoht.

Avatud söögikohas on 30 istekohta ja Bravo Burgeri omanik, OÜ Blauinvesti tegevjuht Ahti Kukk lubab ilmade soojenedes paigutada laudu hoone ette ehitatavale terrassile, mis suurendaks kohtade arvu ca poolesajale. Kuna koht asub suure liiklusega Paide maantee ääres, siis hakkab kiirtoitlustus inimesi teenindama nädalavahetustel ööpäeva ringselt. Teistel päevadel on söögikoht avatud hommiku kella kümnest õhtu kümneni. Öötundidel siiski siseruumidesse külastajaid ei lasta ja teenindamine toimub läbi luugi.

Ahti Kukk on endas kindel, et valitud paigas tasub toitlustamine ärilises plaanis kindlasti ära. Seega on Paikuse alevik saanud juurde teise söögikoha. Lisaks sellele, et võrreldes eelmiste Bravo Burgeri kioskitega toimub nüüd toitlustamine siseruumides, pakutakse ka laiemat toitude valikut. Uue tootena tulevad Paikusel lauale soolased ja magusad pannkoogid ja taimetoitlaste burgereid. Toiduvalikusse kuulub ka Bravo pitsa.

Kuna siseruumid võimaldasid mõelda ka meelelahutusele, siis kinnitati Paikuse Bravo Burgeri saali seinale mängukonsool X-Box 360, millel mängitakse bowling’ut. See on isevärkki suur ekraan, millelt paistab vastu tõeline bowling’u mäng, aga mängida saab siiski vaid virtuaalsel moel. Siiski saab ekraani ees teha päris ehtsaid bowling’u mängu liigutusi, et panna ka ekraanil toimuv tõepäraselt liikuma. Eraldi tasu selle eest ei võeta.

Meenutuseks, et esimene Bravo Burger avas Pärnu südalinnas uksed 2009. aastal. Seejärel muutus endine hästi tuntud Onu Sami kiirsöögikoht Suvituse ja Supeluse tänavate nurgal eelmise aasta sügisel Bravo Burgeriks ja kuu hiljem hakati samasuguse toitlustamisega rahvast teenindama Raekülas asuva nn. Pätsi maja kõrval. Kuus aastat ettevõtlusega tegelenud Ahti Kukk vaatab nüüd juba Pärnu teise serva ja kavatseb avada ka kusagil Haapsalu maantee kandis viiendagi Bravo Burgeri.