Sindi Seltsimajja


Esinevad väikesed 3-7 aastased eelkooliealised lapsed, kes tulevad selleks kontserdiks erinevatest paikadest Pärnumaalt. Oma lauluga valmistavad rõõmu 37 väikest laululast.

Et ka lastel oleks põnevam, on lubanud õhtujuhtideks tulla Eestis tuntud klounid Piip ja Tuut, kes koos lastega pakuvad kuulajaile lõbusa ja meeldejääva kontserdi.
Kontserdi käigus toimub ka kõige tublima laulja välja valimine, kes saab „Tuleviku laulja“ tiitli ja kuldmikrofoni karika. Sellel aastal on lubanud lapsi kuulama tulla Eestis tuntud laulupedagoog ja helilooja Toomas Voll ja muusikapedagoog Ene Oltre.

Oluliseks peame iga lapse esinemist ja tahame toetada nende huvi laulmise jätkamise vastu. Tahame väärtustada ka õpetaja tööd, kes tegelikult selle pisikese laululapse selja taga tugevalt seisab. Ilma aktiivse, rõõmsameelse ja innustunud lauluõpetajata ei saa me kuidagi selliseid üritusi organiseerida.
Laulupäeva raames toimub kaks õpituba. Ühes saavad Margrit Kitse juhendamisel selgeks lapsed uue laulu „Musituul“, mille autoriks on M. Kits. Teises õpitoas saavad õpetajad õppida väikesel kandlel laulusaadet, mida juhendab Reine Niin.
Loodame, Teid kõiki näha kontserdil, et kuulata ja vaadata, kas need mõtted kõik ka tegelikult teoks saavad.

Lastel lauludes alati silmad säravad ja tulge Teiegi seda kuulama ja vaatama!

Täname oma toetajaid:
Eesti Kultuurkapital Pärnumaa ekspertgrupp; Sindi linnavalitsus; MTÜ Sindi Teatriselts;Mtü ModeRato; Teadus ja Haridusministeerium.