Botnia hallis toimuv mess on piirkonna suurim mess ning koosneb kuuest erinevast teemast. Messil on väljas nii aiandus-, ilu- ja tervisetooted kui ka vaba aja veetmise võimalused ning loomulikult on esindatud ka turismi valdkond. Messile oodatakse üle 20 000 külastaja, vahendab Pärnu Linnavalitsuse turismi vanemspetsialistTõiv Jõul.

Pärnu pind on kujundatud ajaloolise kuurordi võtmes, kus oma häid pakkumisi on esitlemas Estonia Medical Spa Hotell, Tervis Grupp, Koidulapark Hotell, Villa Artis ning reisibüroo Reiser. Lisaks on materjalidega väljas Hotell Victoria, Hotell Legend, Matka-Vekka ning Maria talu ja spaahotell Viiking. Maitseelamusi pakub messil Trahter Postipoiss. Pärnu messipinnal on esindatud ka Vaasa-Pärnu selts, mida juhib Raimo Vahtera.

Lisaks on tegevuste osas esitlust täiendamas 1930. aastatest inspireeritud fotostuudio. Samuti saavad külastajad osaleda külastajamängus, kus lihtsatele küsimustele vastates võib võita puhkusepaketi Pärnusse.

Pärnu Linnagalerii seab Botnia halli messi toimumise päevadeks üles näituse „Pärnu aknad“, Villa Artis kunstihotellina aga esitleb Kadi Kurema graafikat ja Kristi Tuhkru-Tamme keraamikat. Koostöös Pärnu Kunstikooliga on messi külalistele pakkuda ka kunstilaagri pakette Pärnusse.

Messil osalemist rahastab Pärnu Linnavalitsus koostöös kohalike ettevõtjate ja Vaasa Regionaalse Arenguagentuuri VASEK’iga.

Pärnu osaleb regiooni suurimal messil teist korda. Soome turg on olnud Pärnule alati oluline.

Vaasa on Pärnu vanim sõpruslinn, kellega on meil aktiivsed koostöösuhted alates 1956. aastast.