Bioenergeetik Toomas Pälli vastuvõtul on käinud aukartustäratav hulk abivajajaid, kes enamasti kurdavad väsimuse, tervisehädade või sassis suhete üle. Mis on sagedaseim põhjus, mis toob tuhandeid inimesi tartlasest tervendaja manu? „Paljudel napib energiat ning seetõttu pole ka nende närvi- ja immuunsüsteem piisavalt tugev. Energiavaegus põhjustab väsimustunnet ning inimese elu ei suju nõnda, nagu ta tahaks,“ selgitab Päll. Praegusel ajahetkel põhjustavad stressi ka majanduskriis ja tööpuudus. Kolmveerand pöördunutest on naised, sest nemad on negatiivse suhtes tundlikumad.

Muserdunud inimese aura on must ja energiaväli kahanenud. Sünnihetkel ulatub inimese bioväli 1,5 – 2 meetrini. Kui väli kahaneb alla meetri, on vaimse minaga midagi lahti, tõdeb bioenergeetik. Kui väli küünib üksnes poole meetri kaugusele, ähvardab inimest infarkt.
Energiataset võivad langetada kellegi teise halvad mõtted, aga ka inimese enda negatiivsed hoiakud. Halba mõtet ei soovita Päll tallel hoida üle 30 sekundi, vastasel juhul salvestub see mällu.

Loengul kõneleb Päll sellestki, kuidas ennast energeetiliselt laadida ja oma mõtteid korrastada. Sensitiivi sõnul tegutseb meie keskel neidki, kes kaaskondlastelt energiat näppavad. Teiselt inimeselt võib saada energiat, kui viia ta endast välja ja panna nutma. Sama tulemuse võib saavutada ka haletsedes või liigselt targutades. Mõnikord käituvad biovampiirina lähedased ja pereliikmed. „Teatud protsent inimestest on tõelised vampiirid, kes elavadki teiste jõuvarudest,“ ütleb bioenergeetik.

Päll õpetab inimesi tugevdama oma kaitsesüsteemi sedavõrd, et nad suudaksid väljuda konfliktsest olukorrast võitjana – energiat loovutamata. Päll kinnitab, et suudab inimest vabastada negatiivsest energiast: needusest, nõidusest ja sõnumistest.

„Energia on põhiline, mis inimest siin elus aitab – jõuetu juurde tulevad kõik hädad,“ tavatseb Päll öelda. Loengu lõpus võivad huvilised lasta asjatundjal ka isikliku bioväja suuruse kindlaks määrata.

Toomas Pälli sensitiivivõimed avaldusid 1995. aastal pärast rasket haigust. „Mõnikord saadetaksegi haigus selleks, et jõuaksime iseendas selgusele,“ leiab ta. Oma elupäästjaks ja õpetajaks peab Päll pendlimees Veeliks Jalakat.

Kui huvi, tulge kuulama! Osalejatel on võimalus mõõta oma biovälja! Osalustasu 100 kr. Soovitav eelregistreerimine parnu.otsijad@mail.ee või otsijad@gmail.com