Pärnumaa Spordiliit informeerib, et eeloleval pühapäeval, 25. septembril, stardiga kell 12.00 leiab Pärnu Vana silla kõrval aset start Pärnumaa IV rattaretkele, mis viib osalejad nii 10 kui ka 28 km matkadistantsile. Finišeerutakse Audru ringrajal.

Korraldajad pööravad tähelepanu, et tegemist on matka, mitte võistlusega ning liiklusreeglitest kinni pidamine on primaarne. Liikumine toimub vastavalt liiklusseadusele, mille kohaselt kuni 16. aastased osalejad on kohustatud kandma kiivrit, kuid loomulikult on see soovituslik kõikide retkeliste jaoks. Igale osalejale jagatakse tasuta ohutusvest, mida rattaretkel ja ka edaspidi liiklemisel on soovitav kasutada. Osalejatel palutakse järgida liikluskorraldusvahendeid ning rajakohtunike märguandeid!

Meditsiiniabi rajal tagab Pärnumaa Punase Riti Selts. Rattaabi rajal, aga ka stardipaiga lähedal rattapoes, annab Hawaii Express - tehnilise abi telefon on 4440470.

Kuna liiklusskeemi on sündmuse ajal osaliselt muudetud, palutakse kaasliiklejatelt retkelistesse mõistvat suhtumist. Vahetult enne starti, kell 11.55, suletakse lühiajaliselt liikluseks ka Vana sild.

Samal teemal: