Port Arturi kaubanduskeskuses algab neljapäeval suur ostukampaania, mis kestab pühapäevani.

Hinnakomöödia on naeruväärsete hindadega müük neljas vaatuses Port Arturi kahe maja kõigis kauplustes. Hinnakomöödia on lugu sellest, kuidas väikese raha eest jagub nalja kauemaks. Hinnakomöödia on lavastanud elu ise ja selle peaosatäitjateks on rõõmsalmeelsed inimesed.

8.-11. aprillini on Port Arturi kauplustes palju rõõmsalt madalate hindadega kampaaniatooteid, rohkelt allahindlusi ja mitmepäevane Hinnakomöödia festival.

Neljapäeval leiab aset Hinnakomöödia esimene vaatus avamise ja eriti rõõmsate hindadega. Teine vaatus reedel toob Port Arturisse humoristi Nalja Nabani, miimid, naeruteraapia, improviseeritud naljaetenduse Fun Off, rõõmutoova loterii Win Off, lõbusa tantsuetenduse ning mängude, võistluste ja auhindamise ploki Rõõmu pisarateni. Kolmandas vaatuses laupäeval kohtume taas humoristi Nalja Nabani, miimide, naeruterapeudi ja tantsijatega. Laupäevase hinnakomöödia festivali raames annavad kordusetenduse ka Roheline Laat ja taaskasutusriietelaat. Laupäeval esietendub Home&Gourmet salongikomöödia. Kõigi vaatuste ajal toimub naeruväärsete hindadega müük.

Hinnakomöödia festivalilt leiab kuni 60% tavahinnast soodsamaid tooteid. Lisaks uskumatult palju sooduspakkumisi kõigis poodides ja teeninduspunktides. Kõik sooduspakkumised on üleval www.portartur.ee

Hinnakomöödia nimeline sooduskampaania leiab Port Arturis aset teistkordselt, esimene hinnakomöödia toimus eelmisel kevadel.

Port Artur kaubanduskeskus tuletab meelde, et pileteid Hinnakomöödiale ei müüda ja sissepääs on jätkuvalt prii.