Kati Saara Vatmann ja Heli Künnapas Kolhethis, kus toimuvad Pärnu kirjandusrahva kohtumised

Halinga vallast pärit kirjanikul Heli Künnapasel on detsembrikuus ilmumas raamat “Minu ilus elu maal”. See on autori neljas teos, mis on päeviku vormis kirjutatud realistlik lugu pere tegemistest viimaste aastate jooksul.

“Selle raamatu kirjutamiseks andsid tõuke kõik need, kes küsisid, kuidas me saame hakkama kolme väikese lapsega maal elades, kui samal ajal tuleb hoolitseda mitmesaja küüliku, lammaste, kanade, koerte, kasside eest ning renoveerida maamaja ja elada aktiivselt ka väljaspool kodu,” selgitas autor. “Lõpuks tuli küll välja lugu sellest, kuidas me paljusid asju ikka ei jõua ning õnn ongi mõistmine, et kõike ei peagi korraga jõudma. Pigem tuleb osata olla igal hetkel kohal ning näha seda, mis meil juba olemas on.”

“Minu ilus elu maal” on trükikotta saatmiseks valmis. Ühisrahastusplatvorm Hooandja lehel on algatatud projekt trükkimisraha kogumiseks. Igal toetajal on võimalik endale valida autori raamatute seast sobiv kingitus. Näiteks 11-euroga toetades saab kingituseks uue ilmuva raamatu. Seega on põhimõtteliselt tegemist ettetellimisega, mille kaudu saab uue raamatu endale odavamalt, kui hiljem poest ostes. Hooandja lehel on võimalik Künnapase raamatu trükkimist toetada kuni 29.novembrini.

“Minu ilus elu maal” toimetaja on Kati Saara Vatmann. Illustratsioonideks pere erakogust pärit fotod.