Vasakult:  Viljar Vallimäe, Roman Fosti, Taavi Tambur; naiste  vanusegrupi võitjate pilt : Lily Luik, Leila Luik, Olga Andrejeva.

Täna Pärnus toimunud 5 km pikkuse Kahe Staadioni jooksu võitis ajaga 15:52.1 Pärnu juurtega tallinlane Roman Fosti, edestades napilt, ajaga 15:53.8 finišeerunud Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi esindajat Viljar Vallimäed.

Tema sai kahe päeva eest aastaseks; Roman Fosti võitis nii Kahe Staadioni jooksu kui Kahe Silla klubi kolmikürituse!

Kolmandale kohale jooksis ajaga 16:49.8 Taavi Tambur Raplamaalt, kelle koduklubiks on Stamina-Arcotransport Team. Naistest oli kiireim Leila Luik Tartu Ülikooli Akadeemilisest Spordiklubist, tema aeg 18:27.3. Teine finišijoone ületanud naine oli Kaidi Kivioja (aeg 18:54.8), spordiklubist Vike. Naiste arvestuses esikoha võitnud Leila õde ning klubikaaslane Lily Luik saavutas ajaga 19:04.4 kolmanda koha.

Pärnu Kahe Silla klubi pressiesindaja Margus Randmäe teatel osales Kahe Staadioni jooksul kokku 291 jooksjat, mis on ka Raeküla staadionilt Kalevi staadionile kulgeva jooksu osalejaterekord. Käijaid ning kepikõndijaid osales Kahe Staadioni retkel 65. Kahe Staadioni lastejooksudel osales 60 väiksest spordisõpra.

Kahe Staadioni jooks oli ühtlasi Pärnu Kahe Silla klubi kolmikürituse viimaseks etapiks. Kõigi nende 204 inimese vahel, kes osalesid nii Rannametsa Luitejooksul või -retkel, Jüri Jaansoni Kahe Silla jooksul või –retkel ja Kahe Staadioni jooksul või –retkel, läks muuhulgas loosi kolmikürituse peaauhind, milleks oli päris oma suitsusaun väärtusega 6000 EUR. Kolmikürituse peaauhinna võitis loosi tulemusena Triinu Peegel. Kolme jooksu koondarvestuses oli kiireim taas Roman Fosti (kolme jooksu koguaeg 1:01:53.8), edestades Taavi Tamburit (1:04:08.5) ning Eero Raudseppa (1:07:23.7).

Pärnu Kahe Silla klubi tänab kõiki osalejaid, partnereid, toetajaid ja vabatahtlikke! Kohtumiseni 2012. aasta aprillis, Rannametsa Luitejooksul!

Kõige pisemad Kalevi staadionil stardis; Helle Artel mudilaste jooksu kohtunik

Autasustamine


Samal teemal: