Tänavuse talve „Siiliolümpia“ korraldustoimkonna eestvedaja Marvi Volmer on tosina vilka abilisega suure ettevalmistava tööga valmis saamas ja kutsub sel laupäeval (11. veebruar) keskpäevaks eeskätt paljulapselisi peresid Munamäele. „Olümpiast võtavad osa siil ja rahvatantsurühm „Kaerajaan”, lastele jagatakse sooja teed ja vastlakukleid,“ tutvustab Volmer päeva sündmuseid hakatuseks mõne olulisema näitega, millele järgneb terve pikk loetelu tegevustest, milles saab ise osaleda või teistele kaasa elada.

Et sündmusterikkast päevast eelnevat aimu saada, olgu siinkohal kava üldjoontes juba varem ära kirjeldatud. Nii on toimuvat hõlpsam jälgida ja annab parema võimaluse huvipakkuvas tegevuses kindlasti kaasa teha. Samal ajal kui Janne Kore jalutab siili vammuses osalejate vahel ringi, organiseerib Sierje Kessler väikelastega erinevaid mänge, Riho Kore korraldab kahele vanuseastmele golfi mängu, Aime Nikopensius veab inimesed tantsule ja Ilme Palu saadab orienteerujad linna tänavatele ekslema ning ülesandeid lahendama. Heldur Paulsoni kohustuseks on jäetud kõige pikema liu laskjate abistamine ja sellele lisaks hoiab ta kogu päeva mikrofoni käes ning lustliku päeva meeleolu võimalikult kõrgel temperatuuril, et ka krõbedamad külmakraadid kedagi uniseks ei muudaks.

Lõpuks asub loosimeister Marika Laidna õiglasel kombel auhinnafondi jagama. Jagamiseks mineva auhinnamaterjali eest kannavad hoolt AS „Wendre”, Estonia SPA, Tervise Paradiis, OÜ”Kümblus” ja IRL.

Tanja Susi ja Liina Hansen on mõlemad kohal väga kasulikku bürokraatiat vahendamas, olles samaaegselt nii registraatorid kui toitlustajad tulise söögiga. Kaidi Suviste jõuab seevastu igale poole abiks, kus kellegil parajasti rammu napib. Kantseleiülema nõu ja abiga toimetab Mari Suurväli. Kõiki abistavaid naisklubi liikmeid ja teisi vabatahtlikke nimetab Marvi Volmer headeks sõpradeks, kes väärivad erilist kiitust.

Samal teemal: