Toomas Kuuda kirjutas heakorrapäeva kohta Uueneva Sindi poolelt

Valimisliit Uuenev Sindi eesmärgiks pole mitte puudustele näidata, vaid eelkõige see, et vajakajäämised likvideeritud ja asjad korda saaksid. Seepärast osales meie esindus, teiste hulgas ka linnapeakandidaat Anu Vassvik, laupäeval Sindis toimunud heakorrapäeval. Hea oli anda oma panus koos teiste valimisliitude esindajate ja linnakodanikega dendropargi ja skate-pargi taha jääva ala korrastamisse. Täname ürituse korraldajaid ja oleme valmis ka edaspidi taolistes ettevõtmistes osalema.

Talgulised Evelyn Friedemann ja Katti Popp kirjutasid samuti oma loo

Laupäeval 3.oktoobril toimus Sindi linna heakorrapäev. Kuigi hommikune ilm ei tõotanud head, paistis keskpäeval juba päike ja talgulised kogunesid Sindi linnavalitsuse ette, et saada ülevaade korrastatavatest paikadest ja tööülesannetest. Heakorrapäeval osales 17 Sindi inimest, kes olid kogunenud ühtse eesmärgi nimel – teha kodulinn prahist puhtaks ja korrastada dendropark.

Peale kogunemist seati sammud dendropargi poole. Ümber istutati kolm puud ja puhastati park okstest ja prügist. Dendropark korrasatatud, siirduti ühiselt appi skatepargi taguse „prügiaugu“ juurde, kus osa seltsilisi olid juba tunde vaeva näinud. Heakorrapäeva lõpetas ühine teejoomine ja piruka söömine linnavalitsuse esisel platsil. Peale töökat päeva oli selline ühine olemine eriti kosutav.

Talgude tulemusega võib igati rahule jääda. Tehtud sai suur töö ja kodulinn on puhtam.
Talgupäev näitas, et erinevate valimisliitude liikmed on valimiste eel küll konkurendid, kuid ühise eesmärgi nimel ollakse nõus koos pingutama.

Korraldajad tänavad kõiki osalejaid ja loodavad austusele tehtud töö vastu, et säiliks puhtam kodulinn. Siinkohal üleskutse sintlastele – hoidkem oma kodulinn puhtana ja ootame aktiivsemat osavõttu järgmistel talgutel.

Kokkuvõtteks

Vestlustes ettevõtmise korraldajatega jäi kõlama soov teha midagi ühiselt selliselt, et eriarvamused ei varjutaks ühist tahet muuta kodust Sindi linna puhtamaks, paremaks, kaunimaks. Just seepärast eelistasid mõtte algatajad noored jääda oma nimedega tahaplaanile.