Eile ligi viis tundi kestnud trikimeistrite vigursõitude järel jagati BMX ratturite, rula- ja uisuvõistlejaile kolme parima koha väärilised karikad. Nagu varemgi, anti ka parimale kukkujale, kes vajas väheldast arstiabi, eriauhind, milleks oli komplekt meditsiinilisi vahendeid.

Kõrvaloleval fotol on Sindi Skate 2009 suveniirmärk.

BMX võitjad:

1.koht – Mathias Tomberg – Tallinn,

2.koht – Erik Pirn – Saue,

3.koht – Fredy Leiten – Rapla.

Võitjate nimed lisatakse kohe pärast täpsete andmete saabumist.

Rula võitjad:

1.koht – Marko Padervik – Kilingi-Nõmme,

2.koht – Karmo Kalda – Pärnu,

3.koht – Oliver Rull – Pärnu.

Võitjate nimed lisatakse kohe pärast täpsete andmete saabumist.

Rulluisu võitjad:

1.koht – Alex Vaan - Pärnu,

2.koht – Evert Lubja - Tallinn,

3.koht - Uku Pärtel – Kilingi-Nõmme.

Võitjate nimed lisatakse kohe pärast täpsete andmete saabumist.

Kukkumise eriauhind

Andre Aavik

Sindi Skate 2009 võistlustest teeb kokkuvõtte Helle Vent

22.septembril toimus Sindi Avatud Noortekeskuse 5-aasta juubeliürituste raames Sindi Skate 2009. Särav soe päike hommikust õhtuni soosis seekordset võistlust heldelt, nii et ka publikuhuvi oli ootamatult suur.

Kokku oli tulnud 45 võistlejat Pärnust , Sindist, Tallinnast, Kilingi-Nõmmelt, , Vändrast, Raplast, Paikuselt, Sauelt, Audrust, Võrust, Kohilast. Osales 11 rulluisutajat, 19 BMX –meest ja 15 rulatajat. Sindit esindasid Ardo Saulep, Sören Mäesalu, Kristo Kalmo, Markus Männik, Margus Nurk.

Võistluste korraldajate eesotsas olid noored Elvo Grimm ja Sören Mäesalu. Elvo on seda üritust eest vedanud kõik kolm aastat. Sören sai käe valgeks eelmisel aastal . Päeva juhiks oli Tõnis Link.

On raske üle hinnata kogemusi, mida selliste võistluste organiseerimine noortele annab nende tulevaseks eluks.

Kohtunikud olid Georgi Raud, Marek Mäesalu ja Rihard Viirsalu.

Viis tundi kestnud võistlused avas Sindi linnapea Mati Mettus, kes oli tulnud koos oma noorema tütre Meritega. Mõlemad elasid noortele suure huviga kaasa.

Auhinnalaud oli sel aastal väga rikkalik tänu suursponsor Fein-Elast-Estoniale, Sindi Linnavalitsusele, OÜ Pajole ja Sindi Avatud Noortekeskusele. Suured – suured tänud neile kõigile! Maiustusi jätkus ka publikule jagamiseks.

Üllatuseks oli mototrikitaja Joonas Muskati esinemine enne finaali.

Tänud kõikidele noortele, kes võistlusi korraldada aitasid ja võistluspaika puhtana hoidsid. Tänud Vallo Vaargasele, Mihhail Škljarile ja Punasele Ristile. Viimasel seekord õnneks väga palju tööd polnud. Kõige raskemalt kukkus Andre Aavik, kes sai kingituseks esmaabikoti, et oleks, millega end tohterdada.