Eile peeti Sindi skatepargis 4. trikisõitjate võistlus „Sindi Skate 2010" BMX-rataste, rulade ja rulluiskudega. Võistlusest osavõtjate arvukus jäi võrdluses eelmise aastaga samaks, kuid võistlejate meisterlikkus oli käesoleval aastal märkimisväärselt paremal tasemel.Võistluste peakorraldaja oli Sindi Avatud Noortekeskus ja peamine sündmuse eestvedaja Helle Vent.

Vaatamata võõrustaja linna trikisõidu meisterlikkuse tunduvalt paremale esinemisele võrreldes eelmiste aastate võistlustega, tuli siiski järjekordselt tunnustada külalisesinejate paremust. Parima sintlasena pälvis eriauhinna Margus Nurk.

Alljärgnevalt on esitatud „Sindi Skate 2010“ paremusjärjestus kolmel võistlusalal.

Rula sõidus tunnistati esimese koha vääriliseks Karmo Kalda Pärnust, teise koha võttis Marko Padernik Kilingi-Nõmmest ja kolmanda koha Kristjan Eier Vändrast.

Uisutamise esimese koha viis Alex Aragon Kolga-Jaani, Joonas Vahar Tallinnast oli teine ja Rene Lutterus samuti Tallinnast osutus kolmandaks.

BMX-ratturite parim oli vaieldamatult kõrgete õhulendude ja erinevate pööretega pärnakas Rasmus Paimre. Teisele kohale rebis end Erik Orgo Saue alevist. Kõige suuremaid pingeid ja vaatemängulisust pakkus aga kaasa elanud rohkele publikule Erik Pirn, kes võistles samuti Saue au eest. Tema korduvad kukerpallitamised õhulendudel panid vaatajad ahhetama ja tugevalt koos hüüetega aplodeerima. Muidugi said kiiduavalduste osaliseks ka kõik teised keeruliste õhumanöövrite sooritajad, ka need, kes seekord karikat või eriauhinda ei saanud.

Eriauhinnad läksid lisaks Sindi noormehele veel uisutaja Paul Keresele ja rulasõitjale Mikk Eeskivile. BMX-klassis anti koguni kolm eriauhinda: Rain Albert Randväli, Rando Kärk ja Sander Lepik.

Igal aastal on välja antud eriauhind ka parimale või tõsisemalt viga saanud kukkujale. Kui eelmistel kordadel oli kingituseks meditsiini tarvikute komplekt, siis seekord leidis „Sindi Sõprade Selts“, et pehme padi on parimale kukkujale kõige etem kingitus. Sel aastal kukkus eriauhinna vääriliselt Artur Rattam. Veel jagas Sindi linna sõprade selts kaks eriauhinda, mille said  ühevanused noorimad osavõtjad: Ott Riit ja Tanel Tilk.

Kohtunike toolil istusid Pärt Kalmus, Marten Marnauson, Sven Lõiv ja Richard Viirsalu. Päeva juht on Taavi Burket, keda abistab noortekogu liige Peeter Proos.

Väljaspool võistlusarvestust võis silmata runnidel ka paari tõukerattaga trikitajat.


Samal teemal: