Kolmandat nädalat töötab Sindis uus meesmassöör. Ahti Kandima lõpetas käesoleva aasta augustis viis kuud kestnud kursused Eesti Pimemassööride Ühingu Massaaži- ja Koolituskeskuse rootsi klassikalise massaži alal, mida õpetas paljude teoreetiliste teadmiste ja suurte kogemuste poolest tuntud Jaak Gross. Kuni septembrini omandas noor praktikant vilumusi Pärnus, Liiva tänaval paiknevas puudega inimeste päevakeskuses.

Nüüd tuli Sindis elav noor spetsialist kodulinna inimestele lähemale ja avas massöörikabineti Ringi tn. 1 hoones, kus asub ka juuksur ja iluteenindus. Kuna vahetusläheduses asub ka Sindi Tervisekeskus, siis on kohavalik igati sobilik ja peaks inimestele hõlpsasti leitav olema. Kui Liiva tänaval võis praktika ajal saada täiesti tasuta massaaži, siis nüüd tuleb igal soovijal teenuse eest ka tasuda. Siiski pole hinnakiri võrreldav Pärnuga ja on oluliselt odavam. Mõõdukat hinnakujundust võimaldab Euroopa Liidu Sotsiaalfondi abi oma äri alustamisel. Nõnda nagu õpet rahastati Euroopa Liidu vastavast abifondist, nõndasamuti toetab nüüd sotsiaalfond rendi ja muude tarvilke kulutuste katmist, et soosida õpitud alal kestvat edasiminekut. Abi osutatakse kuni järgmise aasta 19. veebruarini.

Praegu pole veel järjekorda uksetaha tekkinud. Paljud massaaži nautijad polegi vast teadlikud uuest võimalusest, teised võivad ka kahelda selles, kui head ikkagi on alles äsja koolilõpetanud mehe käed. Kuid juba on olnud kuulda ka kiitvaid sõnu. Üks politseinik on käinud Ringi tänava massaažilaual juba rohkem kui korra ja lubanud kindlasti jätkata. Ei pea arvama, et massaaži vajavad vaid haigustunnustega inimesed. Massaaž on tervislik kõigile tervetele inimestele. Masseerides vabastatakse pinges lihaseid, parandatakse vereringet, seeläbi omakorda värskendadatakse tervet kehalist olekut.

Haigustunnustega inimestele tehakse üldmassaaži kõrval täiesti inidividuaalsetest vajadustest lähtuvat ravimassaaži. Näiteks seljavalu võivad tekitada lihaspinged, millest vabastamise järel tunneb patsient end taas hästi. Peavalud võivad olla tingitud vereringe häiretest. Oskusliku massaažiga parandatav vereringe toob täiendava koguse hapniku juurde, mis samuti vabastab peavalust.

Helistades telefonil 53 987 969, saab ajas alati kokkuleppida. Tööaeg pole piiratud tavapäraste lahtioleku aegadega. Nii võib tulla alates varajasest hommikust kuni hiliste õhtutundideni täpselt nii kuidas kliendi vaba aeg lõõgastushetke võimaldab. Täiendavat infot leiab kodulehelt www.ahtikandima.pri.ee