Sindis joosti või kõnniti raudsete kohvritega, kanditi suurt veoauto rehvi ja veeti köie otsas kaubikut.


Täna, täpselt nädal tagasi, 12. juunil, sportis ja lustis Sindi spordiklubi Kalju. Kõige raskemat sporti tehti Sindi Gümnaasiumi staadionil, kus Rammumehe võistlusel osales kokku 15 naist ja meest. Kolmest osast koosneval jõumehe võistlusel pidi kandma kahte raudkohvrit, 5 korda kantima veoauto rehvi ühtpidi ja sama arv kordi teistpidi tagasi. Kõige tõsisemaks katsumuseks kujunes peale väsitavaid esimesi ülesandeid kaubiku vedamine köiest sikutamisega. Nii naistele kui meestele olid määratud ühesugused raskused, sest kuulduste järgi olevat lubanud naised meestele ära teha. Vähemalt osavõtjate arvult läks lubadus naistel täide. Võistlustulemuste arvestust peeti stopperi ajanäidu järgi.

Naistest oli kiireim Ülle Miil ajaga 1.09.09. Päris napilt jäi temast maha Victoria Januškevitš, kelle aeg pandi kinni tulemusega 1.10.25. Kolmandana lõpetanud Leila Feldmanni aeg 1.29.53 polnud tegelikult oluliselt kehvem esimese ja teisena lõpetanute aegadest.

Kuna tuul oli nii tugev, et murdis lausa puid maha, siis tuulepoisid - seekord kahejalgsed, püüdsid staadionil väikebussi taga ka koerust teha ja ülejäänud õrnemast soost rammunaisi veidi aidata. Kuna tuule tugevusmõõtja puudus, siis jäävad järgmiste osalejate ajad ametlikust arvestusest välja, aga annavad siiski teatava pildi allpool nimetatud naiste erakordsest sitkusest. Pille Viies - 1.26.16; Siiri Univer - 1.32.44; Kadri Jaakson - 1.48.91; Eneli Arusaar 2.12.31.
Viimasena võistles võistkond MIA, kelle puhul oli tegu tegu kahe paari Siiami kaksikutega, nende ajaks mõõdeti 0.55.44.

Meeste ajavõttudel kahejalgsed tuulepoisid hoidusid eemale ja nii ei saanud nad mõjutada seitsme rammumehe tulemusi. Välejalgseimaks jõumeheks osutus Siim Miil, kes saavutas päeva parimaks ajaks 52.23. Teine oli Marek Jürgenson ajaga 54.98 ja kolmas Andres Vaet tulemusega 1.02.39. Järgnevad ajad: Aleksander Mozessov - 1.02.84; Peep Miil - 1.06.24; Buht Marko - 1.15.57; Raimo Heintalu - 1.21.06.

Fotojäädvustus rammunaiste ja rammumeeste rebimisest.

Ülle Miil

Victoria Januškevitš

Leila Feldmann

Siim Miil

Marek Jürgenson

Andres Vaet

Teised osalejad

Naised hulgakesi




Samal teemal: