Vaevalt keegi suutis kõigele kaasa elada, aga kolmandal korrusel toimunud moeetendusele Kevad 2010 tuli uudistajaid parasjagu nii palju kui kohapeal ruumi jätkus.

Millegipärast jäi väga väheks inimesi just siis kui läks kõige põnevamaks ja hakati loteriivõite välja loosima. Janne Ristimets hõikas nimesid ja kõik kupongid rändasid kindlalt Kristi Raidla käes olevasse ümbrikku, et hiljem võitjatele helistada. Pärnu Keskuse firmad panid välja auhindu, mille väärtused polnudki kõige väiksemad. Pärnu Keskus ise tegi hulga 200 krooniseid kinkekaarte ja loosis peaauhinna, milleks oli 1500 krooni väärtusega kupong ostu sooritamiseks. Selle võitjaks osutus fortuuna tahtel Keili Pormann, kellega võetakse ühendust samamoodi nagu kõigi teiste võitjatega. Kummaline, et seekord ei juhtunud kohal olema ühtegi õnnelikku võitjat. Küllap olid ostud juba ammu tehtud ja loositšekk juba ununenud.

Fotodel: 1)Tordi valmistajad Lili Jürissoo ja Terje Jürgens; 2) Tordi söömine

Parajat tunglemist oli tunda teisel korrusel, kui asuti 30 kg suuruse tordi lahtilõikamise kallale. Pidupäeva tordi valmistasid Pärnu Keskuse oma Müüriääre kohviku kondiitrid Terje Jürgens ja Lili Jürisoo. Kella viiest tuli Maarja-Liis Ilus laulma. Kaunikõlalisi eestikeelseid laule oli päris mõnus kuulata ja torti ampsida. Kusagil trallitas ka Leiutajateküla Lotte ning mängiti põnevaid mänge. Ka pühapäeval lubas Lotte keskuses lapsi oodata, lugeda muinasjutte ja korraldada joonistusvõistluse.