Plaan Vallikääru saabujatele

Kell 14 astuvad lavale Üle-Eestiline Noorte Sümfooniaorkester, solistid Tanel Padar ja Birgit Õigemeel, bänd ja Pärnumaa koorid. Kontserti dirigeerib Jüri-Ruut Kangur.

Proovide emotsiooni on dirigent Jüri-Ruut Kangur andnud edasi nii: „Tanel Padar Mäksi lugudega on ikka võimas... Ja kava on võimas… Kui on hitid "Eestlane olen...", "Ei ole üksi ükski maa", "Koit", "Palve", "Isamaa ilu hoieldes", "Eesti muld ja eesti süda" jms, siis ongi väga võimas…“
Kontserdile tulijaid oodatakse kella 13st, sest Vallikäärdu pääs ning kohtade leidmine võtab aega.

Autod on soovitav parkida Tallinna maantee silla kõrval sadama juures asuvasse parklasse, Endla teatri või kontserdimaja ning Port Arturi juures asuvatesse parklatesse. 24.02 on püha ning seetõttu on Pärnu linnas parkimine tasuta. Vallikääru ees asuvatesse tänavatesse sissesõit on keelatud.

Külastajad saavad sooja jooki ja süüa osta ka Jääfestivali laadaalalt, mis asub vahetult enne Vallikääru kontserdipaika.

Festivali passiga pääseb VIP alale, mis on lava ees jääväljakul. VIP alal on 500 istekohta. Sinna pääseb käepaela ettenäitamisel otse Rüütli tänava pikenduselt lava kõrvalt.

Ilma festivalipassita saab kontserti jälgida Vallikääru nõlvadelt. Nõlvadele pääseb küljetreppidest ja Vallikääru jalutusradadelt.

Soovitame külastajail end soojalt riide panna ja kuna ilmateade lubab soojakraade, siis soovitame jalga panna vettpidavad jalanõud. Manusena on lisatud liiklusskeem

Jääfestivali meeskonna nimel vägevat kontserdielamust ja head vabariigi aastapäeva!