Mari Suurväli innukat tegutsemist jätkub kõikjale. Teda tunnevad võrdväärselt hästi nii ettevõtlikud noored kui kõige eakamad pärnakad. 2009. aasta sügisel Tartu Ülikooli Pärnu Kolledžis algatatud Väärikate Ülikool 50+ pärnumaalaste jaoks kujunes Mari ettevõtmisel üheks kõige säravamaks ideeks, millega kaasatakse vanemaealisi inimesi ühiskonnaellu, et abistada neid ümbritsevas ühiskonnas toimuvate protsesside ja muutuste mõistmisel ning suunata elutervel liikumisel võrdväärsena teiste ühiskonna liikmete hulgas.

Mari on pühendanud palju energiat ettevõtlusõppe edendamisele keskkooli või gümnaasiumi astmes. Ta korraldab juba palju aastaid õpilasfirmade laatasid. Juba on ta ettevalmistamas 7. detsembril toimuvat õpilasfirmade laata Pärnumaa jõulud, mis peetakse traditsiooniliselt Port Arturi kaubanduskeskuses. Laat on aastatega üha populaarsemaks muutumas.

Mari on Eesti Lipu Seltsi liige ja üks peamisi lipu päevade korraldajaid riigi sünnilinnas Pärnus.

Mari on erakonna IRL IRENi juhatuse liige ja Pärnumaa naisklubi keskne hing.

Marile on annetatud palju tiitleid, teiste hulgas IRL kuldmärk. Mullu jõulukuul andis Pärnu Muuseum üle mitme aasta taas välja rahvavalgustaja auhinna, mille pälvis Pärnu Kolledži projektijuht Mari Suurväli Pärnu Väärikate Ülikooli eduka eestvedamise eest. Eelmisel aastal kutsuti Mari riigi sünnipäeva puhul ka Vabariigi Presidendi vastuvõtule. Kõik see on vaid väga puudulik kokkuvõte sellest, mida võiks Mari puhul rääkida.

Palju õnne Marile kõigi poolt, kes teda tunnevad ja teda sooja südamega tervitavad.