Antsla mehed

Aastatega välja kujunenud kombel kogunesid täna motoklubi Wild Cards MC korraldusel sajad mootorrattad Pärnus Rüütli tänavale, et lõpetada käesoleva aasta 10. mail avatud tsiklihooaeg.

Esimesed motomehed hakkasid juba kella 11 paiku Lastepargi kõrvale kogunema. Sõidusuund oli sellel korral Rüütli tänaval vastupidine võrreldes kevadisega ja tänavadki teised. Tsiklite paraad hakkas läbi linna liikuma 15.30. Teekond kulges Akadeemia ja Mere puiestee kaudu ranna piirkonda ning Supelust pidi kesklinna tagasi. Lõuna, Karja ja Merimetsa tänavat kasutades sõideti Raekülla. Rannametsa, Riia maanteele ja Liivi tee kaudu suunduti Räämale ning kesklinna silla ületamise järel lõpetati sõit sadama-alal.

Päev lõpetatakse Pärnu Wildcardsi klubis, Allika tänaval. Lubaduse musitseerida on andnud bändid Pööloy Gläänz, The Magnificent Marionettes Giuseppe Perverdi Big Band, Los Libedos Vineros ja Hot n’ Handsome.

Küllap kuulatakse huvi ja põnevusega ka Wildcardsi presidenti Andres Mathiesenit, kes kesknädalal jõudis tagasi kodulinna ca 12 tuhande kilomeetri pikkuselt motomatkalt Sahara kõrbest.

*

Samal teemal: