Pühapäeval, 23. oktoobril toimub Pärnus juba traditsiooniline Kahe Staadioni jooks ning käijatele/kepikõndijatele mõeldud Kahe Staadioni retk. Ühtlasi tähistatakse 25 aasta möödumist esimesest Kahe Staadioni jooksust.

Kahe Staadioni jooks on Pärnu Kahe Silla klubi kolmikürituse viimaseks etapiks. Kõigist kolmest jooksust/retkest (Rannametsa Luitejooks ja -retk, Jüri Jaansoni Kahe Silla jooks ja -retk, Kahe Staadioni jooks ja -retk) osavõtnute vahel loositakse 23. oktoobril välja Kahe Silla klubi kolmikürituse peaauhind, milleks on päris oma suitsusaun!

1986.a. sügiseks oli pikalt rekonstrueeritud Kalevi staadion praktiliselt valmis. See tõi jooksuhuvilised mõttele korraldada jooksuüritus, kus eelnevad 6 aastat linna spordielu keskpunktis olnud Metsakombinaadi (nüüd Raeküla) staadion oleks nagu sümboolselt teate üle andnud uuele ja uhkemale. Nii pandigi alus uuele spordisündmusele – ligi 5 km pikkusele tänavajooksule. 25-aastase ajaloo kestel on olnud ka mõneaastane periood, kui staadioni-jooksu ei toimunud. Tänu tervisespordi populaarsusele ja osalejate huvile on aga Kahe Staadioni jooks tänaseks kindla koha spordiürituste kalendris leidnud.

Suvepealinna rannapiirkonda läbivale Kahe Staadioni jooksule ning -retkele antakse start pühapäeval kell 12.00 Raeküla staadioni kõrvalt, Uku puiesteelt. Jooksjad ja retkelised finišeeruvad Kalevi staadionil. Loomulikult on sportima oodatud kõik lapsed, kellele mõeldud jooksud toimuvad kell 13:00 Kalevi staadionil. Registreerimine lastejooksudele kohapeal, osalemine tasuta.

Registreerimine Kahe Staadioni jooksule ja -retkele toimub kuni 21. oktoobrini Kahe Silla klubi kodulehel või Port Arturi infopunktides, samuti võistluspäeval kohapeal (Raeküla staadionil) kell 10.00-11.45. Täpsem info siia klikkides.