Pressiteade

Port Artur tähistab sel reedel oma 13. sünnipäeva traditsiooniliselt suure peo ja kesköise ilutulestikuga. Sünnipäevapidustustel astuvad üles Toe Tag ja ansambel Pantokraator eesotsas Lauri Saatpaluga.

Sünnipäev algab Väikeste Nõidade peoga lastele Port Artur 2 suures aatriumis kell 16. Nõiapeol valmistatakse nõiahakatised ette suureks volbriööks. Proovile pannakse nõidade võlusõnade tundmine, käteosavus ja täpsus. Nõiapeole tuleks tulla oma isiklikul lennumasinal ja korralikes nõiariietes. Kahetunnine nõiapidu lõpeb nõidade karnevaliga, kus võivad osaleda ka mitte-nõiad.

Noortele ja täiskasvanutele algab sünnipäev kell 20. Suurel välilaval Port Artur 2 ees astuvad üles legendaarne Toe Tag ning Lauri Saatpalu ja ansambel Pantokraator. Kontsertprogramm on traditsiooniliselt tasuta.

Port Artur kostitab sünnipäevalisi 100 kg jõhvika-kohupiimatordiga.
Samal ajal teeb sünnipäev Port Arturi poodides hindu aina magusamaks. Kauplused on avatud kella 22ni. Sünnipäeva pakkumised on üleval Port Arturi kodulehel www.portartur.ee ja Facebookis.

Reedesel peol kuulutatakse välja “Kõik ühte paati!” disainikonkurss Tõnu Endreksoni uuele olümpiapaadile. Toimub paatide voltimise võistlus. Kõigi kampaania “Kõik ühte paati!” seniste toetajate vahel loositakse välja auhind, Port Arturi 500-kroonine kinkekaart.

Samuti on sünnipäevalistel võimalus sõna sekka öelda Port Arturi vaateakende hindamisel. Port Arturi külastajad ja žürii valivad välja kõige pilkupüüdvama vaateakna.

Pidu lõpeb südaöise ilutulestikuga.