Väärikate Ülikooli projektijuht Mari Suurväli teatab, et aprillis jätkatakse uute teemadega.

Õpikoda "Kus on minu juured" saab kokku 11.aprillil Kell 11.00 TÜ Pärnu kolledži audirooriumis 208, kus Eesti isikuloo keskuse juhataja Fred Pussi jagab õpetust sellest kuidas orienteeruda arhiivides ja kogutud materjalides, et kokku seada oma sugupuud.

14.aprillil toimub õpikoda teemal "Mida peab teadma kohtusse pöördumisel". Ettekandega esineb jurist Malle Erend, kes on karistus- ja menetlusõiguse õppetooli lektor.

Samal päeval kell 16.00 toimub sanatoorium Tervis konverentsisaalis (Seedri 6) loeng "Kuidas tekivad ääremaad,regionaalse arengu mõjuritest?" Väärikate Ülikooli vestlusringis esineb Eesti Entsüklopeediakirjastuse peatoimetaja Hardo Aasmäe.

Geograafi, ettevõtja, poliitiku ja väga laia silmaringiga tuntud Hardo Aasmäe on lõpetanud Tartu Riikliku Ülikooli majandusgeograafia alal ja omandanud geograafiakandidaadi kraadi Leningradi Riiklikus Ülikoolis. 2001. aastal sai temast Eesti Entsüklopeediakirjastuse juhatuse liige ja järgmisel aastal peatoimetaja. Hardo Aasmäe on Eesti Geograafia Seltsi ja MTÜ Konstantin Pätsi Muuseumi liige ning Eesti Rooma Klubi president. Kindlasti väärib Hardo Aasmäe kuulajate tähelepanu.

Samal ajal saab Tervise kultuurikeskuses osta Eesti Entsüklopeediakirjastuse poolt valminud raamatuid soodushinnaga.

Kõik huvilised on oodatud!

Samal teemal: