Vanema astme lõpetaja oli Angelina Divonina klaveri alal. Noorema astme lõpetajad olid Eliisa Alliksaar ja Karl Joosep Kass klaveri alal ning Gretemari Metsaveer viiuli erialal. Üldkultuurilise osakonna lõpetasid Ilona Škljar akordioni erialal ja Melita Škljar viiuli erialal. Viiuli õppekava noorema astme lõpetaja oli Merliis Tõldsepp.

Muusikakooli direktori kohusetäitja Mall Türk oli täna siiralt üllatunud ega hoidnud tunnustussõnu kokku kõigi kolme viiuldaja aadressil. „Ma pole paarikümne aasta kestel kuulnud sellises vanuseastmes viiuldajate toonipuhast esitlust,“ ütles Mall Türk. Viiulit õpetab mängima Merike Teppan-Kolk ja Pirgit Rea. Tegelikult jätkus tunnustavaid sõnu kõigile seitsmele lõpetajale, sest iga üks neist paistis eriliselt silma mingi kindla hea külje poolest. Klaverit õpetab Tiina Vihul, akordionit Kristi Rull.

Mall Türk ei pidanud paljuks veelkord esile tõsta uue Estonia klaveri häid võimalusi. Ta tõi võrdluseks möödunud aastal lõpetajana mänginud Alex Feldmanni, kes tookord pidi kasutama tavalist elektrilist klahvpilli. Kuna Alexi puhul on tegemist väga andeka mängijaga, siis oli kõigil kahju, et tal polnud võimalik elektripillist välja kutsuda neid võimsaid helisid, mida lubab endaga teha uus tiibklaver.

Esitatud kava on huvipakkuv ka neile, kellel polnud võimalik suurepärasest kontsertelamusest osa saada.