lõikasid asfaldist suurema lõigu välja. Toomas Asi ettevõtmisel veeti asfaldist vabastatud osa liiva täis. Peale nende oli veel mitmeid kaasa lööjaid linnakodanikke, keda nimepidi ei tea nimetada, kuid tänusõnu saab sellegipoolest öelda. Mõned päevad tagasi pandi võrgu postid püsti. Veidi varem sai remonditud kaldast alla laskuv trepp ja ehitatud veele uus plott.

Kuna Pärnu kristliku elu keskus Youth-Reality oli avaldanud soovi külastada koos oma Ameerika ja Norra sõpradega Sindi linna ja teha ka midagi kasulikku, siis valmiski ühise mõtte tulemusel

huvitav plaan. Sindi Avatud Noortekeskuse juhataja Helle Vent pidas nõu Sirli Pedassaarega, kes omakorda arutas Priit Kasega võimalust, mil viisil saaks kristlikele noortele soovitud tööd pakkuda.

Täna võtsid Pärnu kristliku keskuse noored koos ameerilaste ja norrakatega luuad, harjad ja rehad kätte ning andsid ujula territooriumile viimase lihvi. Võrkpalliplatsile veetud liiv rehitseti laudtasaseks. Priit Kask sõitis jalgrattal samuti kohale ja arutas pakiraamilt lahti kaasa toodud uue võrgu ja palli. Kohe peale võrgu ülespanekut läks lahti avavõistluseks Sindi noorte ja rahvusvaheliste

meeskondade vahel. Seekord tuli tunnistada külaliste paremust. Ehkki välissõbrad pidid varem palliplatsilt lahkuma, ei raatsinud kohalikud nii ruttu palli käest visata. Aegapidi saabusid aga täiendavad jõud mitme meeskonnaga, kel kõigil oma pall kaasas. Kui Priit õhtueel läks vaatama, kas saab pimeduse saabudes võrgu maha võtta, et võimalikke kurikaelu kurvastada, selgus, et noored ei kipugi koju minema ja pallimängulisi oli veelgi juurde tulnud.

Tuleb tunnistada, et hea algatus on kõigiti korda läinud. Enne platsilt lahkumist kinkis Sirli Pedassaar külalistele mälestuseks raamatu, mis anti välja Sindi 70. juubeliks ja linnavalitsuse kirjaga pastakaid.

Samal teemal: