Edasi teavitas sama reklaam: Hea lugeja! Otsi välja vana kviitung ja vaata, kas Maaleht oli tellitud ainult esimeseks poolaastaks. Teiseks poolaastaks võetakse tellimisi vastu kuni 5. juunini. Ära maga õiget aega maha ja telli Maalehe kõrvale ka Talu maa ning Piimaleht!

2. juulil loositigi tellimistalongi saatnute seast välja 20 Taani sõitjat. Nende nimed avaldas 8. juuli Maaleht. Täidetud talonge tuli toimetusse 17 000. Loosi tahtel oli sõitjate seltskond geograafiliselt väga kirev, lausa igast ilmakaarest: Võrumaalt ja Valgast, Tallinnast ja Jõhvist, Viljandi-, Pärnu- ja Põlvamaalt, Saaremaalt ja Hiiumaalt, Läänemaalt ja Jõgevamaalt , Ida- ja Lääne-Virumaalt ning Harjumaalt, kokku 12 maakonnast. Nii suurt maakondade esindust pole vist hiljem ükski reisifortuuna välja tõmmanud. Fortuunaks oli tookord 7aastane Saku tüdruk Katrin Soom.

Maaleht õnnitles võitjaid ja lohutas kaotajaid: Lohutuseks neile, kellel loosiõnne ei olnud, lubame Maalehe Taani-tuurist pikalt kirjutada ja edaspidigi midagi taolist korraldada.Tellige ja lugege Maalehte ikkagi tähelepanelikut!