„Paljud näod on juba tuttavad ning ka uutest tulijatest on hea meel,” rõõmustas Maalehe peatoimetaja Aivar Viidik, kes julgustas kahtlejaid julgesti reisi kasuks otsustama. „Maalehe reisiklubi kiituseks võib öelda, et see on ühtehoidev seltskond, kuhu on kerge sulanduda. Inimesed on avatud ja uudishimulikud ning hea huumorimeelega.”

Staažikad reisijad võisid seda ainult kinnitada ning neist lugudest, kus räägiti reisil leitud sõpradest, puudu ei tulnud.

Tänavused Maalehe reisid viivad sõitjad sügisel Gruusiasse ja Baskimaale.

Germalo Reiside juht Marianne Kaldase sõnul on riigid, kuhu reisitakse, väga erinevad, kuid huvitavad ja omanäolised ning oma valikut ei pea kahetsema keegi. Gruusiast rääkis pikemalt Ervin Org ja Baskimaast Triinu Borga. Mõlemad kiitsid värvikalt oma sihtkohta ning tekitasid reisilistes silmnähtavalt soovi, et sõiduaeg juba kiiremini kätte jõuaks.

Reisiklubilised osalesid ka küsitluses, kus said teha ettepanekuid uute sihtkohtade ja endale sobiva eelarve suhtes.

Esialgne pilk näitas, et soovid on üsna erinevad. Oli neid, keda huvitasid kaugemad paigad, ning ka neid, kes soovisid ringi vaadata Rootsis ja Norras.

Maalehe turundusjuht Kairi Fimberg lubas, et soovid vaadatakse üle ja uute sihtide kavandamisel pannakse pead kokku, et rahule jääksid nii need, kel reisikogemus veel väiksem, kui ka need, kel suur osa maailmast juba nähtud.

Baskimaale sõidab sügisel Maalehega üks grupp ning see on praeguseks täis. Gruusiasse läheb kaks gruppi ning ühte neist on praegu veel kohti.

Huvi korral saab reisiinfot ja sõitu broneerida telefonil 680 4458 (Maaleht), 611 0600 (Germalo) või e-postil reis@maaleht.ee.

Maaleht tervitab lahkesti kõiki uusi ja vanu reisuselle ja kutsub endaga kaasa maailma vaatama!

Sügisreiside kava näeb SIIT.