Ja tuligi. Suhtles siiralt ja säravalt, teenindas kiiresti ja väga oskuslikult. Esialgne ootamine tasus end kuhjaga ära, toit oli väga maitsev ja söögikoha õhkkond suurepärane. Itaallased ikka oskavad!

Külalislahkust ja hoolivat suhtumist jagub Itaalias aga mujalegi, kui pelgalt restoranidesse.

Sealsamas Locorotondos, tund aega hiljem, kui neli reisiselli kokkulepitud ajast hiljem bussi peale tormasid, tõttas neile appi kohalik autojuht.

Bussis olnud seltskond märkas, et kadunud kaaslased kihutavad mööda noolsirget tänavat kaugusest bussi poole, hinged paelaga kaelas. Jalavaeva kergendamiseks otsustati bussil ots ringi keerata ja neile vastu sõita.

Sõiduki tee aga tõkestas ootamatult sellele risti ette sõitnud väike auto, millest kargas välja kätega vehkiv ja kõvahäälselt kisav mees: "Quattro turisti! Quattro turisti!"

Istus siis kähku uuesti autosse ja hakkas tagasipööret sooritama. Ning tekitas oma ootamatu manöövriga paraja ummiku. Kõik liiklejad aga ootasid kannatlikult, kuni ta sutode vahel edasi-tagasi nõksutades pöörde sooritatud sai ja tuldud suunas minema pühkis.

Mõne aja pärast jõudsid bussi ka hiljaks jäänud reisijad. Ning selgus, et "Quattro turisti"-autojuht oli tahtnud neid peale võtta ja oma autoga bussi juurde toimetada, sest kartis, et muidu jäetakse nad maha.

Milline suurepärane külalislahkus, kas pole?

Piltjutustus lõunasöögist: