Island on üks omapäraseim paik maailmas, mille karm ilu jääb südamesse kogu eluks. Ainult Maalehe reisiga saab külastada jääkoobast, põnevaid kasvuhooneid, saagakeskust ja palju muud. Lisaks toimub traditsiooniline reisigrupi tutvumisõhtu ja Maalehe piknik, kus maitstakse kohalikke toite. Reisil on giidiks Askur Alas, kes on tõsine Islandi ja muinaspõhja fanaatik. Rohkem infot SIIT.

Ainult Maalehe Madeira reisiprogrammis on banaani- ja mangokasvandused ning suhkrurooveski. Lisaks pealinn Funchal ja kuulsad aiad, saart avastavad ringsõidud, meeleolukas reisigrupi tutvumisõhtu ja traditsiooniks saanud Maalehe piknik, kus maitstakse kohalikke toite. Rohkem infot leiad SIIT.

Saamaks kokku tulevaste reisikaaslaste ja -korraldajatega ning meenutada eelmisi reise, siis kutsub Maaleht teid mõnusale koosviibimisele reedel, 4. märtsil kell 16.00 Kaval-Antsu Tallu Tallinnas.
Aadress: Toompuiestee 23, von Stackelberg Hotelli hoovis.

Kui te ei ole end veel reisidele registreerinud, siis tulge ikka ja võtke kõik oma reisihuvilised sõbrad ning tuttavad ka kaasa. Kõigi osalejate vahel läheb loosi auhindu! Oma osalemisest andke palun teada teada hiljemalt reedeks, 26. veebruariks e-postil reis@maaleht.ee või telefonil 661 3310/ 661 3300.