On tohutult hea meel, et Maalehe reisid taas aasta-aastalt üha popimaks muutuvad. Tore, et paljud varasemad reisilised ikka ja jälle tulevad ning et igal aastal lisandub ka uusi.

Usun, et teile meeldis seekordne matk mööda tundmatut Albaaniat ja päikeselist Korfut. Minule igatahes küll.

Et aga meie järgmise aasta reisihääletuse tulemused sedavõrd tasavägiseks jäid, otsustasime pakkuda uuel hooajal kogunisti kaht sihtkohta: Gruusiat ning Baskimaad ja Gaskooniat. Nii saab igaüks oma meelispaiga valida.

Loomulikult toimuvad mõlemad reisid koos Maalehe inimestega ja pole mitte grammigi lahjemad kui seni. Pigem katsume üllatada mõne põneva ja seninägemata paigaga. Olete kõik oodatud!

Ja lõpetuseks üks tähenduslik vahepala meie kreeklasest bussijuhilt. Nimelt ühel päeval, kui olime temaga päev otsa Korful ringi tiirutanud, rannas ja mägedes käinud, ei jõudnud ta tagasisõidul ära imestada, kes need sellised inimesed on: kõik on alati rõõmsad, õigel ajal kohal, ei räuska ega pretensioonitse, ei viska maha prahti ega tassi bussi kilode kaupa liiva. Imelised inimesed.

Olen temaga täpselt sama meelt ja ütlen, et mis sa veel, hing, tahta oskad kui selliseid reisikaaslasi.

Aitäh teile kõigile ja kohtumiseni juba uuel sügisel!


Head reisisõbrad!

Kõiki Maalehe reise kajastame meie veebilehel. Ka Korfu ja Albaania kohta leiate sealt mahukad galeriid, vahetud muljed ja ülevaated sihtkohtadest. Reisirubriigi aadress on: www.maaleht.ee/news/misc/maalehereisid/.


PILTIDEL:
1- Kolmas rühm läks teele giid Argo Kaselaga, Maalehest olid kaasas Jüri Aarma ja Marit Oimet.

2- Teine reisigrupp koos Maalehe ajakirjaniku Sulev Olli ja Germalo esindajate Kaili Kuulmata ja Ervin Oruga arvas, et teinekordki võiks ühiselt reisida.

3-Esimene reisigrupp startis koos Maalehe peatoimetaja Aivar Viidiku, Germalo omaniku Marianne Kaldase ja giid Ester Laansaluga otse Albaania suunas.

4-Võitjad, kes said reisile Maalehe tellimiskampaaniaga: Marje Poom (vasakul), Piret Ivandi, Elvi Kurg, Tiiu Avila, Aivar Meldre ja Elvi Valt.