Vähe oli siis üldse reisifirmasid ja vähe ka reisiti, Eesti kroongi oli vaid veidi üle aasta käibel olnud. Seetõttu on mõistetav loosi võitnute rõõm. Viie lapse ema Luule Tropp Noarootsist rääkis, et kui abikaasa talle Maalehte näitas, kus ka tema nimi loosivõitjate seas oli, läksid tal jalad nõrgaks. Rines Tann Valgast sai Taani-sõidu kingiks isalt, kes talongi tometusse saatis, kuid ei suutnud isegi pärast uskuda, et loosiga vedas. Noorim sõitja oli 22, vanim 72aastane. Reisist valmis telemeestel Mati Naruskil ja Olev Jaksil telesaade "Bussiga", mida ETVs näidati. Maaleht aga lubas kohe peale Taani-reisi, et lugejate reisid jätkuvad ja järgmisel sügisel ootab lehetellijaid, kellele õnn naeratab, Norra.

Maalehe reisil aga oli peatähelepanu looomulikult maaelul ja põllumajandustootmisel. Kuna Taanis olid ja on praegugi väga levinud kooperatiivid, siis külastati  neidki, näiteks Borupi meierid, mis kuulus 70 talupidajale. Põnev oli vaadata-kuulata, mida toodetakse ja kuidas toodangut turustatakse.  Meile oli siis kõik väga uudne ja huvitav.

Piimandustalu, mida külastasime, jättis väikse mõisa mulje eelkõige oma suurte ja korras hoonete poolest. 50 lehma ja 50 ha haritava maaga polnud seal midagi ebatavalist, kuid tavatu oli meie jaoks talu vanus – aastast 1788.

Uurisime, mida vasikad söövad, imetlesime kilesse pakitud kuiva heina, kiles heinapalle polnud siis veel siinmail nähtud. Pärast talust lahkumist arvas meie reisieltskond, et meil on talupidajatel taanlastega võrreldes kergem. Neil pankrotioht ja karm konkurents turul, meil aga võimalus kõike teha ja üsna tühi turg kaupa lausa ootamas. See oli aastal 1993.